Kokeilin digiä: "Klikkaan Raflaamoon, kun etsin uusia ravintolavaihtoehtoja" | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kokeilin digiä: "Klikkaan Raflaamoon, kun etsin uusia ravintolavaihtoehtoja"

Kokeilin digiä: "Klikkaan Raflaamoon, kun etsin uusia ravintolavaihetoehtoja"

Raflaamo.fi-palvelu esittelee espoolaiselle markkinointisuunnittelija Anu Heinoselle vieraan kaupungin ravintolatarjonnan ja opastaa oikeaan osoitteeseen.

Jaa Somessa
Teksti:
Kirsi Särkkä
Kuvat:
SOK

"Raflaamo.fi on itselleni kokonaan uusi palvelu. Huomasin lounaskahvilaa etsiessäni, että tämähän on se paikka, jossa kaikki S-ryhmän ravintolat ovat! Raflaamoa on helppo käyttää", kertoo espoolainen markkinointisuunnittelija Anu Heinonen.

"Kun kaipaan uusia vaihtoehtoja, mihin ravintolaan mennä joko perheen, kavereiden tai työporukan kanssa, klikkaan Raflaamoon. Saan sopivimmat ravintolasuositukset ruokalistoineen ja voin tehdä pöytävarauksen. Samalla poimin vinkit teemaviikoista, tapahtumista ja eduista."

"Tykkään hakutoiminnosta, joka osaa paikantaa sijaintini. Esimerkiksi vieraalla paikkakunnalla liikkuessani Raflaamo esittelee yhdellä silmäyksellä kaupungin ravintolatarjonnan ja karttatoiminto opastaa oikeaan osoitteeseen."

Raflaamo.fi kokoaa ideat ja vinkit lähes 500 ravintolasta. Se on lähes kaikki S-ryhmän ravintolat kattava verkkopalvelu, joka toimii eri päätelaiteilla. Klikkaa Raflaamoon >

Julkaistu: 28.3.2017
Muokattu: 15.5.2019
Jaa Somessa