Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riina Rundqvistin mukaan digitaaliset palvelut tuovat rahanarvoisia etuja.

Kokeilin digiä: "Paperiset etukupongit eivät enää vanhene jääkaapin oveen"

Teksti:
Tomi Ronkainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 19.10.2016
|
Muokattu: 31.8.2020
Yhteishyvä-lehden välissä ilmestynyt paperinen bonuslaskelma siirtyy kokonaan digitaaliseen muotoon. Asiakasomistaja, lastenhoitaja Riina Rundqvist Vantaalta kiittää muutoksesta.

"Digipalveluiden ansiosta lähes kaikki tarvitsemani tieto on heti saatavilla. Tämä koskee myös osuuskauppani Bonuksia ja etuja.

Meidän kotitaloudessamme Bonuksia pidetään tarpeellisina. Jo pienistäkin ostoksista kertyy hiljalleen kiva summa rahaa. Seuraan viikoittain Bonukseni kehitystä joko S-mobiilista tai koneen kautta Omalta S-kanavalta. Kaikilla asiakkailla ei ole tähän kuitenkaan mahdollisuutta, mutta onneksi ainakin isoissa kaupoissa tiedot voi käydä kysymässä kaupan asiakaspalvelupisteestä.

Ilahduin huomatessani, että Yhteishyvän mukana ei tule enää paperilappua, jossa eriteltiin bonustietoni. Tieto ei ollut tarpeeksi ajankohtaista, ja lappu jäi usein kokonaan lukematta. Etukupongitkin unohtuivat toistuvasti jääkaapin oveen roikkumaan, eikä niitä muistanut käyttää ajoissa. Tässäkin mielessä digipalvelut tuovat minulle rahanarvoisia etuja."

Kokeilin digiä! -juttusarjassa omistajat testaavat S-ryhmän digipalveluita ja kertovat mielipiteensä.

Lisää aiheesta