Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kolme syytä kokeilla – maailmalla villitsevää ihmeyrttiä sisältävä geeli auttaa lääkkeettömästi

Teksti:
VoltNatura
Kuvat:
VoltNatura
Julkaistu: 11.9.2023
|
Muokattu: 11.9.2023
Kaupallinen yhteistyö. VoltNatura on uudenlainen lääkkeetön, kasvipohjainen geeli rasittuneille lihaksillesi.

Luonnonmukaisuus ja luonnonkosmetiikka ovat nousevia trendejä niin meillä kuin maailmalla. Kosmetiikan ja kehonhoidon kasvipohjaisuuteen vannovat lukuisat maailmantähdet, urheilijat, äidit ja isät.

Maailmaa nyt villitsevä ihmeyrtti arnikki on lääkekasvi, jota hyödynnetään erilaisissa ihon- ja kehonhoitotuotteissa. Todellisuudessa arnikki on kuitenkin ollut ihonhoidon lääkkeetön tehoaine jo vuosikymmeniä.

VoltNaturan kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta

VoltNaturassa yhdistyy kuusi kasviuutetta ja eteeristä öljyä, ja sen tehoaineina on luonnon parhaat antimet: arnikki, rohtosammakonputki, hevoskastanja, minttu, lamosalali ja aloe vera.

Arnikki, rohtosammakonputki ja hevoskastanja rauhoittavat lihaksia, minttu ja lamosalali viilentävät ja virkistävät. Aloe Vera on tunnettu kosteuttavasta ominaisuudestaan. VoltNatura on nopeasti kuivuva eikä tahraa, ja se sopii päivittäiseen käyttöön.

Kolme syytä kokeilla luonnollista VoltNatura-geeliä

1. Työskentelet staattisessa asennossa, esimerkiksi istuen
Kokeile VoltNaturaa lievittämään staattisesta asennosta jäykistyneitä lihaksiasi. Lääkkeetön geeli tehostaa muun muassa verenkiertoasi.

2. Haluat palautua treenistä tai valmistaa lihaksiasi suoritukseen
Sivele VoltNaturaa lihaksillesi helpottaaksesi urheilun jälkeistä palautumista. Geeli rauhoittaa ja viilentää rasittuneita lihaksia. Kokeile sitä myös ennen treeniä vilkastuttamaan verenkiertoa.

3. Selkäsi on kankea ja aristaa
Pyydä ystävää tai puolisoa hieromaan lihaksiasi VoltNaturan avulla. Se toimii erinomaisesti lääkkeettömänä hierontageelinä rentouttamaan lihaksia.

Psst! Kokeile VoltNaturaa myös mustelmien ja pienten ihoruhjeiden hoitoon!

VoltNaturaa on saatavilla kaikista Prismoista ja S-Marketeista. Voit myös klikata tiesi s-kaupat.fi verkkokauppaan tästä ja tilata tuotteen näppärästi kotiisi.

Lisää aiheesta