Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Millainen kesäihminen sinä olet? Löydä persoonasi S-marketin testillä!

Teksti:
S-market
Kuvat:
S-market
Julkaistu: 28.5.2021
|
Muokattu: 9.8.2021
Meistä jokainen on ainutlaatuinen kesäihminen: yksi kokkaa gourmet-illallista asuntoautossa ja toinen grillaa makkaraa nuotiolla. Onneksi kesäihmisen paras kaveri eli S-market tarjoaa evästä joka herkkusuulle. Entä millainen kesäihminen sinä olet? Testaa ja voita! Kaupallinen yhteistyö / S-market

Löydä kesäpersoonasi S-marketin testillä

Suomi on täynnä kesäihmisiä, joista jokainen on niin mahdottoman upea ja uniikki ilmestys: on rentoa makkaran grillaajaa, reipasta trangia-kokkia ja maakuntien makuja metsästävää karavaanaria. Olipa kesäsi kohde tänä vuonna Lapin tunturi tai kehä kolmosen leirintäalue, S-marketin tutusta ja laadukkaasta valikoimasta palvelutoreineen ja paistopisteineen löydät eväät ihan jokaiselle kesäihmiselle.

Mutta millainen kesäihminen sinä itse olet? Testaa se alta (kesto n. 3 min) ja jaa vastauksesi sitten arvontaan S-marketin Facebook-sivulla. Voit voittaa 50 € lahjakortin S-ryhmälle.

Palkintoja arvotaan kaksi ja osallistua voit 31.5.–21.6.2021.

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Lisää aiheesta