Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Miniväripurkeilla seinämaalin valinta kerralla purkkiin

Teksti:
Teknos
Kuvat:
Teknos
Julkaistu: 3.10.2023
|
Muokattu: 3.10.2023
Seinä kaipaisi uutta maalikerrosta päälleen, mutta värivalinta aiheuttaa päänvaivaa – teenkö varmasti oikean valinnan? Miten voin olla varma, että maalisävy näyttää kuivuneena seinällä hyvältä? Kauhea vaiva aloittaa kaikki alusta, jos sävy ei olekaan oikea! Onneksi Teknoksen Miniväripurkeilla pääsee maaliin kerralla. Kotimainen Teknos on lanseerannut Miniväripurkit, joiden avulla seinän värivalinta helpottuu huomattavasti entisestä. Ei enää litroittain sävytettyä maalia, joka ei lopulta olekaan itselle se oikea. Miniväripurkeilla onnistut helposti. Kaupallinen yhteistyö / Teknos

FJORDS
Maailman reunalla, tuuli hiuksissa. Kohotat kätesi kohti meren äärtä, kuin toivottaen sen tervetulleeksi.

Vaivalloiselle koemaalaukselle hyvästit

Teknoksen Miniväripurkit varmistavat, että vaivalloinen koemaalausrumba saa jäädä unholaan. Miniväripurkkien käyttö on yksinkertaista ja hauskaa: nappaa sinua inspiroivat värit mukaan jälleenmyyjältä esimerkiksi Prismasta kauppakäynnin yhteydessä (valikoima voi vaihdella) tai tilaa Miniväripurkit jälleenmyyjän verkkokaupasta.

Miniväripurkista riittää maalia noin neliön kokoiselle alueelle yhteen kertaan maalattuna. Testaa värisävyä siis noin puolen neliön kokoiselle alueelle, maalaa pinta kahteen kertaan ja tadaa, näet miltä värisävy näyttää todellisuudessa. Kahteen kertaan käsiteltynä väri vastaa todellista lopputulosta. Halutessasi voit maalata erilliselle levylle tai pahville, jolloin voit siirrellä ja testata sävyä eri huoneiden seinillä. Inspiroivaa!

Värisävyn valittuasi voit suunnata ostamaan seinämaalin sävytettynä valitsemaasi väriin. Täyshimmeä BIORA BALANCE, himmeä BIORA 7 ja puolihimmeä BIORA 20 ovat kotimaisia, korkealaatuisia, Joutsenmerkillä ja Allergiatunnuksella varustettuja sisustusmaaleja, ja ne ovat täydellisen yhteensopivia Teknoksen Miniväripurkkien kanssa (himmeä BIORA 7 on muuten suosituin ja erinomainen valinta olohuoneeseen). Myös Miniväripurkki sisältää himmeää sisustusmaalia. Kun maalit sävytetään Teknoksen omilla sävytyskoneilla, väri on optimaalisin. Paras ja haluttu lopputulos tulee siis BIORA-sisustusmaalilla Teknoksen sävytyskoneilla loihdittuina – täydellistä!

JOO JOO
Koulureppu nurkassa, purkkapallo poskessa. "JOO JOO". Enhän edes ehtinyt kysyä niistä läksyistä!

Rakastu kotiisi uudelleen – minkä värin sinä valitset?

Miniväripurkit hurmaavat kaikissa Teknoksen 105 sisävärissä, jotka ajattomuudellaan vievät sisustajan mennessään. Jokaisella värisävyllä on säväyttävä nimi, jonka takana on hauska tarina. Saisivatko kotisi pinnat arjen kestävän suojan ja samalla persoonallisen värin – miten olisi vaikka FJORDS, JOO JOO tai NAKU? Inspiroidu ja hyppää värien maailmaan! Ja tyhjästä Miniväripurkista saat vaikka mahtavan söpön sisustuselementin, vai mitä?

Väritä tarinaasi ja inspiroidu Miniväripurkkien ajattomista väreistä Prisman verkkokaupassa ja suuntaa ostoksille lähimpään Prismaasi (valikoima voi vaihdella)! Katso Miniväripurkkeja myyvät Prismat jutun lopusta.

NAKU
Vastarapattu seinä. Nakuna, kuin tyhjä kanvas, valmiina vastaanottamaan luovimmatkin unelmasi.

Löydät Miniväripurkit, Teknoksen sävytyskoneet sekä BIORA-sarjan tuotteet seuraavista Prismoista:

Prisma Kemi
Prisma Rauma
Prisma Rovaniemi
Prisma Kaari Kannelmäki
Prisma Kajaani
Prisma Joensuu
Prisma Rauta Kokkola
Prisma Rauta Pori

Lisää aiheesta