Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Näin huolehdit suusi terveydestä paremmin – nappaa helppo vinkki tehokkaampaan suunhoitoon

Teksti:
Listerine
Kuvat:
Listerine
Julkaistu: 10.10.2023
|
Muokattu: 12.10.2023
Kaupallinen yhteistyö / Listerine. “Harjaa, lankaa, purskuttele” on suun terveydestä huolehtivan kultainen ohjenuora. Purskuttelemalla Listerine-suuvedellä päivittäin parannat merkittävästi suusi terveyttä. Kaupallinen yhteistyö / Listerine

Suomen Suuhygienistiliitto suosittelee

Tiesitkö, että Listerinen teho ja turvallisuus on osoitettu yli 50 kliinisessä tutkimuksessa yli 35 vuoden aikana? Totta se on! Listerine on tutkitusti tehokas. Suomen Suuhygienistiliitto suositteleekin Listerineä osana päivittäistä suun terveydenhoitoa.

Listerine-suuvesien teho perustuu neljään eteeriseen öljyyn: tymoliiin, eukalyptoliin, mentoliin ja metyylisalisylaattiin[1]. Ainutlaatuinen eteeristen öljyjen yhdistelmä vähentää tehokkaasti plakkia, suojaa ikeniä, puhdistaa hampaiden pinnat ja raikastaa hengityksen.

Hampaat muodostavat vain 25% suun pinnoista, joten tehokaskaan harjaaminen ja hammaslangan käyttö ei poista kaikkia plakkia aiheuttavia bakteereja. Koska Listerine-suuvesi tavoittaa käytännössä suun kaikki kolkat, vähentää se plakkia enemmän kuin pelkkä hampaiden harjaus ja lankaus. Siksi on tärkeää ottaa käyttöön kolmen kohdan suunhoitorutiini: harjaa, puhdista hammasvälit ja purskuttele lopuksi Listerine-suuvedellä.

[1]Advanced White Milder Taste sisältää kolmea eteeristä öljyä.

Haluatko raikkaamman hengityksen ja puhtaamman suun? Onko haasteenasi plakki, reikiintyminen tai hammaskivi? Vai haluaisitko kenties vain valkoisemman hymyn? Listerine-suuvedet ovat tehokkaita:

 • vähentämään plakkia
 • raikastamaan hengityksen
 • suojaamaan reikiintymiseltä: Listerine-suuvedet sisältävät fluoria.

Listerine-suuvedet ovat Suomen Suuhygienistiliiton suosittelemia. Valikoimasta löytyy useita miedonmakuisia, alkoholittomia vaihtoehtoja – myös koko perheelle (yli 6-vuotiaille).

Total Care on Listerinen edistyksellisin tuotesarja, joka tarjoaa jopa 10 etua yhdessä tuotteessa:

 1. 12 tunnin suoja plakkia vastaan
 2. Ehkäisee hammaskiveä
 3. Vahvistaa kiillettä
 4. Ehkäisee reikiintymistä
 5. Eteeriset öljyt vähentävät plakkia
 6. Suojaa ikeniä
 7. Raikastaa hengityksen
 8. Puhdistaa ienrajan
 9. Puhdistaa hammasvälit
 10. Pitää hampaat luonnollisen valkoisina

Kaikki Listerinet pakataan 50-prosenttisesti kierrätysmuovista valmistettuihin pulloihin, ja ne ovat täysin kierrätettäviä. Klikkaamalla osoitteeseen listerine.fi löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan Listerine-suuveden.

Suuntaa sitten osoitteeseen s-kaupat.fi ja siirrä haluamasi Listerine-suuvesi ostoskoriin parilla klikkauksella!

Lisää aiheesta