Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Olisko aika grillata jotain MUUta? Selvitä makkaradiagnoosisi

Teksti:
MUU
Kuvat:
MUU
Julkaistu: 15.5.2023
|
Muokattu: 17.5.2023
Kaupallinen yhteistyö / MUU. Mitä grillimakkara merkitsee sinulle? Onko se salainen pahe, vähän kuin Seiskan lukeminen hammaslääkärin odotushuoneessa? Vai itsestäänselvyys, jonka maku vie sinut aikamatkalle lapsuuden kesiin ja vanhempien puoliruostuneen pallogrillin ääreen? Vai jotain ihan MUUta?

MUUn mainiota grillimakkaraa

Kasvipohjaiset MUU Grillimakkarat tarjoavat lihattoman vaihtoehdon sinulle, joka haluat makkaraa joka oikeasti maistuu makkaralta. MUU grillimakkara käy kaikkeen mihin tavallinen lihamakkarakin: grilliin, nuotiolle, parilalle ja vaikka mihin.

MUU Grillimakkara on valmistettu vatsaystävällisestä fermentoidusta härkäpavusta ja herneestä. Vaihtamalla old school -lihagrillimakkaran MUU Grillimakkaraan ei luovu mistään, teet vain paremman valinnan ympäristölle ja hyvinvoinnillesi.

Mutta nyt selvitetään sinun makkaradiagnoosisi! Lue alta mikä MUUn mainio makkara sinun grillissäsi tirisee tänä kesänä.

Oletko perinteinen himogrillaaja?

Ihan sama mitä grillissä makoilee, kunhan siellä on makkaraa joka maistuu makkaralta. Sinua ei nämä nykyajan hienostelut kiinnosta – haluat makkarasi aavistuksen kärähtäneenä, sinapin kera. Täräytät kevään ekan grillisession kalenteriin kun lumi on vielä maassa, sillä grillimakkaravaje on todellinen. Onko puolisosi joskus kertonut sinun puhuneen makkarasta unissasi? Jep, diagnoosisi on selvä: olet himogrillaaja.

Himogrillaajan grillissä tirisee MUU Grillimakkara Original, joka on kasvipohjaisen makkaraskenen suosikkituote ja lihaisin vaihtoehto kasvipohjaisiin grillibileisiin. MUU Grillimakkara käy mainiosti kaikenlaiseen ruuanlaittoon, mutta parasta on, että tämä lihaton tuote maistuu makkaralta – kuten makkaran kuuluu.

Oletko salainen grillimakkarafani?

Kierrätkö kaupassa makkaratiskin kautta vilkuillen makkarapakettia, jota et kehtaa ostaa? Oletko kaveriporukassa hiljaa kun jengi dissaa grillimakkaraa, koska salaa haaveilet grillimakkarabileistä? Voi sinua. Jos heräät öisin vatsa kurnien, tuskanhiki otsallasi ja makkarantuoksu nenässäsi, oireet ovat aika selvät: olet salainen grillimakkarafani. Mutta hei, meillä on sinulle ilouutisia! MUU Grillimakkara on kuul juttu, jota et joudu häpeämään.

Kaiva nyt se grilli esiin ja pistä MUU Grillimakkara Vuusto käristymään! Kyseessä on MUU-makkaraperheen maultaan täyteläisin ja olemukseltaan juustoisin grillimakkara. Vuustomakkara on parhaimmillaan tiriseväksi grillattuna, mutta sopii mahtavasti myös ruuanlaittoon. Miten sinä nautit vuustomakkarasi?

Oletko sofistikoitunut grillimakkarahifistelijä?

Oletko joskus järjestänyt ystävillesi lauantai-illan grillimakkaratastingin? Kulinaristina olet luultavasti kokeillut kaikkea: nakit ja siman, makkaran ja merloon. Olet avoin uusille makuelämyksille, mutta tärkeintä on, että makkara puhuttelee aistejasi! Sinuun vetoavat mausteiset, aromikkaan eksoottiset ja tasapainoisen kehittyneet grillimakkarat, jotka saavat ketsupin karkaamaan rinnuksillesi. Olet grillimakkarahifistelijä!

Grillimakkarahifistelijänä makuaistiasi kutittelee MUU Grillimakkara Jalapeno-vuusto, jonka täyteläinen vuusto on mahtava makupari jalapenon poltteelle. Kasvipohjainen, herneproteiinista valmistettu MUU Grillimakkara Jalapeno-vuusto hemmottelee tulisempien grilliherkkujen ystäviä ja toimii etenkin grillistä napattuna.

Lisää aiheesta