Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Opi tekemään helppoa kasvisruokaa ja vedä arjen mutkat suoriksi!

Teksti:
Beanit Raisio
Kuvat:
Beanit Raisio
Julkaistu: 10.10.2022
|
Muokattu: 10.10.2022
Kaupallinen yhteistyö / Beanit Raisio. Syksy sateineen on saapunut Suomeen. Meille suomalaisille se tarkoittaa, että vatsa vaatii lämpimiä herkkuruokia mahdollisimman pienellä vaivalla. Älä siis vaivu raskaan reseptikirjan painon alle, vaan ota heti tästä talteen Beanit-resepti koko perheen uuteen lemppariruokaan.

Helppo ja herkullinen luottoresepti jättää aikaa iloon

Oletko aina halunnut sukeltaa kasvisruoan saloihin, mutta keskellä kiireistä syysarkea aika ei tunnu riittävän uuden opetteluun? Älä suotta murehdi! Kukaan ei taatusti odota, että sinusta tulee viiden tähden vegaaninen michelin-kokki välittömästi.

Beanit halusi varmistaa, että ensimmäinen askel kohti kasvipohjaista ruokaa on helppoa ottaa. Siksi se löikin hynttyyt yhteen Jenni Häyrisen eli maailmankuulun uunifetapastan äidin kanssa. Yhteistyössä syntyi arjen uusi luottoresepti, joka on helppo tehdä yhdessä astiassa.

Ei tarvitse olla 100 % vegaani syödäkseen kasvipohjaista ruokaa

Herkullisen Beanit-tacopastan salaisuus on kotimainen Beanit Härkäpapu Umami, jota voit käyttää niin uusiin herkkuihin kuin tuttuihin kotiruokiin aivan jauhelihan tapaan. Se mahtuu loistavasti myös sekasyöjän lautaselle, sillä kenenkään ei tarvitse olla vannoutunut vegaani voidakseen nauttia helppoa ja hyvää kasvipohjaista ruokaa.

Ota siis Jennin resepti testiin ja osta Beanitin laadukkaat raaka-aineet suoraan tästä linkistä.

Tarvitset:

  • 2 tlk tomaattimurskaa (à 400 g)
  • 2 dl vettä
  • 1 pss tacomaustetta
  • 1 pkt Beanit Härkäpapumuru Umamia
  • pakastemaissia
  • 300 g kierrepastaa
  • 200 g cheddar-juustoraastetta
  • (oliiviöljyä ja kirsikkatomaattiterttu)

Lisäksi:

  • limelohkoja
  • nachoja
  • kaura-fraichea tai ranskankermaa
  • tuoretta korianteria

  • Kaada tomaattimurska, vesi ja tacomauste vuokaan ja sekoita. Lisää Beanit Umami, pakastemaissi ja pasta. Sekoita uudelleen.
  • Raasta cheddar-juusto ja ripottele se päällimmäiseksi vuokaan. Halutessasi koristele tacopasta oliiviöljyllä sivellyllä kirsikkatomaattitertulla.
  • Paista uunin keskitasolla 200 °C asteessa 45 minuuttia. Laita nachoja valmiin vuoan reunoille ja tarjoile tacopasta limelohkojen, ranskankerman (tai veg. vaihtoehdon) ja tuoreen korianterin kera.

Lisää aiheesta