Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tiedätkö, mitä koirasi kupista löytyy? Lue helppo ratkaisu pulmaan!

Teksti:
MUSH
Kuvat:
MUSH
Julkaistu: 13.12.2021
|
Muokattu: 10.12.2021
Luppakorviimme kantautui höpinöitä, joiden mukaan koiran raakaruokinta olisi vaikeaa. Ja pyh! Kromfohrländerit Aldo ja Banjo sekä omistaja Anni Salminen tietävät, että raakaruoka on helppoa kuin hännän heilautus ja makoisaa kuin mikä. Kaupallinen yhteistyö / MUSH

Hotkaistavan hyvä raakaruoka on helppo ja terveellinen valinta

Tiesithän, että myös se naapuruston pörhein puudeli on ehta lihansyöjä? Liha onkin parasta gourmeeta koirille, jotka tahtovat elää täyttä elämää ilman turhia kutinoita ja paukkuja.

Näin tietävät myös raakaan rakastuneet Aldo ja Banjo, joiden omistajalle raakaruoka on helppoa.

“MUSHin pullat ovat ihan kärjessä helppouden suhteen. Ruoan määrää on helppo arvioida ja pullat sulavat nopeasti. Vieläkin joskus unohtuu ottaa ruoka sulamaan, minkä vuoksi onkin mahtavaa, ettei sulaminen kestä kuin hetken”, Anni Salminen kertoo poikien mussuttaessa MUSHia.

MUSH DUO+:lla ruokailu ei voisikaan olla helpompaa, sillä tämän vitaminoidun ja viljattoman raakaruoan löydät myös ruokakauppasi pakkasesta. Lisäksi näissä pussukoissa on tarkempi tuoteseloste kuin alalla yleensä, sillä MUSH tahtoo jokaisen koiranomistajan tietävän tarkkaan, mitä se oma karvainen kaveri pistelee poskeensa.

Samaa tuumaavat Anni ja Aldo:

“Aldolta löytyi nuorempana virtsakiviä, jotka hoidettiin erityisruokavaliolla. Sen jälkeen koko ruokavalio oli mietittävä uusiksi. Raakaruoka sopi Aldolle parhaiten, koska raakaruoassa on itsessään paljon nestettä ja MUSHista tiedämme itse tarkkaan, mitä ruoka oikeasti sisältää.”

Maistuu myös karvaisille nirppanokille

MUSHin raakaruoka on parasta myös siksi, että se maistuu myös nirsolle karvakuonolle! Voit tarjota koirallesi vaikka kultahipuin koristeltuja nappuloita – mutta hukkaan sekin menee, jos löydät ne seuraavana aamuna kenkääsi syljettyinä.

Samalla linjalla ovat myös Aldo ja Banjo.

“Kromfohrländerit ovat välillä tosi nirsoja. Meillä kävi sen suhteen hyvä tuuri ja kumpikin on suht ahnas. Ruokien välillä on kuitenkin eroja, ja liha häviää kupeista kyllä ensimmäisenä”, poikien rakas ihminen Anni Salminen naurahtaa.

MUSH on turvallista herkkua Suomesta

MUSH on jokaisen koiran ja kissan kotimainen kaveri, joka valmistaa kaikki pakastetut raakaruokansa täällä Pietarsaaressa. Tämä kaveri käyttää lähes yksinomaan kotimaista lihaa, mutta hyvin pieni määrä raaka-aineista tulee Ruotsista ja Norjasta tänne meidän lemmikkien nuuskittavaksi.

Ja näistä kolmesta hienosta maasta tietenkin kaikki noudattavat erittäin tarkasti sekä EU:n että maakohtaisia lain vaatimuksia sinun karvakuonosi parhaaksi.

Ruoan kotimaisuus on tärkeää myös Annille, joka haluaa suosia suomalaista ruokaa niin omalla lautasellaan kuin poikien kipoissa. Samaa tuumaavat myös Aldo ja Banjo, jotka mushuttavat parhaillaankin hännät heiluen kotimaista nautaa suomalaisilta kotitiloilta.

Aloita sinäkin lempeän raaka elämä oman vipeltäjäsi kanssa ja testaa MUSH DUO+ -ruokia joko täysipäiväisinä aterioina tai helppona ja terveellisenä vaihteluna tai lisänä kuiville nappuloille!

Lisää aiheesta