Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

TOP3 reseptit halloweenin hyytävän herkulliseen hodaribuffaan

Teksti:
Vaasan
Kuvat:
Vaasan
Julkaistu: 18.10.2022
|
Muokattu: 18.10.2022
Kaupallinen yhteistyö / Vaasan. Pöö! Nyt vedetään hyytävät asut niskaan ja vietetään hurjaa halloweenia yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Asujen lisäksi juhlaa huipentaa tietysti herkullinen tarjoilupöytä, joka on tänä halloweenina täynnä karmean herkullisista hodareita.

Halloweenin tarjoilut valmistuvat helposti

Hyytävä halloween hiippailee jo aivan keittiösi nurkan takana. Suomalaiselle juhlakansalle se tarkoittaa trendikästä hodaribuffaa, josta kaikki saavat valita suuhunsa sopivat hotdogit. Eikä ruoka taatusti lopu kesken.

Halloweenin monipuoliset hodarit paistuvat isommalle porukalle kätevästi vaikka uunissa. Eri lisukkeilla hodarin tuunaamisessa on vain mielikuvitus rajana, mutta halloweenin ykkönen on tietenkin näyttävä muumiohodari. Ota halloweenin parhaat hodarireseptit talteen alta ja osta buffan kaikki ainekset suoraan osoitteesta s-kaupat.fi.

Muumiohodari

Ainesosat:

  • 1 kpl Vaasan Mini Hot Dog -sämpylä
  • ¼ levy voitaikinaa
  • 1 nakki
  • sinappia
  • ketsuppia
  • rucolaa

Ohje:

  1. Anna voitaikinalevyn sulaa hetki ja leikkaa se sitten pitkiksi, ohuiksi suikaleiksi.
  2. Kääri suikaleet nakin ympärille: yksi päähineeksi ja kaksi vartalokääreiksi.
  3. Paista 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes voitaikina on kypsää. Anna muumionakin jäähtyä hetken aikaa ja taiteile sille sitten silmät sinapista esimerkiksi hammastikun avulla.
  4. Paahda sämpylä ja täytä se ketsupilla, rucolalla ja muumionakilla.

Pork Dog

Ainesosat:

  • 4 kpl Vaasan Soft Dog -sämpylöitä
  • 1 pkt Pulled Porkia (nyhtöpossua)
  • 1 puntti ruohosipulia

Sriracha-majoneesi:

  • 1 rkl srirachakastiketta
  • 2 dl majoneesia

Fenkoli-coleslaw:

  • 1 tuore fenkoli
  • 1 granny smith -omena
  • majoneesia
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • ripaus suolaa
  • pippuria

Tee näin:

Sriracha-majoneesi: Sekoita Sriracha-majoneesin ainekset keskenään.

Fenkoli-coleslaw: Höylää fenkoli ja omena ohuiksi suikaleiksi. Lisää etikka, suola, pippuri ja majoneesi. Sekoita kulhossa ainekset keskenään.

Kokoaminen: Levitä sriracha-majoneesi sämpylän molemmille sisäpuolille ja täytä pulled porkilla. Laita päälle fenkoli-coleslaw ja puraise!

Uunihodarivuoka

Ainesosat:

  • 8 kpl Vaasan Soft Dog -sämpylöitä
  • 2 dl tomaattipastakastiketta, salsaa tai ketsuppia
  • 2 dl maukasta juustoraastetta tai fetaa
  • 8 kpl pitkiä (raaka)nakkeja

Tarjoiluun:

  • Avokadoa
  • Nachoja
  • Yrttejä
  • Oliiveja
  • Majoneesia
  • Paahdettua sipulia

Tee näin:

  1. Lado hodarisämpylät uunivuokaan ja lusikoi sämpylöiden sisään pastakastike sekä puolet juustoraasteesta. Lisää nakit ja loppu juustoraaste.
  2. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes nakki on kypsää ja kastike lämmintä. Tarjoa haluamiesi lisätäytteiden kanssa.
  3. Vinkki: Voit tehdä ruoan myös kypsistä nakeista. Tällöin niille riittää lyhyempi aika uunissa.