Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vinkit jalkojen hyvinvointiin – tee ainakin nämä!

Teksti:
Scholl
Kuvat:
Scholl
Julkaistu: 1.9.2023
|
Muokattu: 1.9.2023
Kaupallinen yhteistyö / Scholl. Oletko koskaan pohtinut, miten paljon kiinnitämme huomiota käsien hyvinvointiin? Rasvat, manikyyrit, kynsilakat… Jalat jäävät usein täysin huomiotta, vaikka varsinkin aktiivisilla ihmisillä jalkojen päällä kulutettu aika on huikenteleva. “Huomioikaa meidätkin!”, jalat huutavat – onneksi Scholl kuuntelee. Ja on kuunnellut, sadan vuoden kokemuksella. Ota talteen vinkit jalkojen hoitoon ja saat hyvinvointia koko keholle kantapään kautta!

Aktiiviselle helpotusta päästä varpaisiin

Kokonaisvaltainen hyvinvointi kulkee päästä varpaisiin. Miksipä et hoivaisi jalkojasi samaan tapaan kuin kasvojasi tai käsiäsi? Rannalla, mökillä ja sandaaleissa vietetyn kesän jälkeen jalat kaipaavat huolenpitoa, joka kosteuttaa ja pehmentää väsyneitä jalkoja. Parasta on, että jalkojen huollon voi helposti ottaa osaksi jokapäiväistä rutiinia – Schollin monipuolinen valikoima antaa eväät tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Aktiivinen henkilö haluaa antaa jaloille tukea myös päivän aikana. Siksi Schollin geelipohjalliset ovat oikea valinta kulutitpa jalkojasi aktiivisesti sitten töissä tai vaikka harrastusten parissa. Pohjalliset auttavat vähentämään liiallista painetta päivittäisessä käytössä kävellessä ja juostessa, eivätkä jalat rasitu enää samaan tapaan kuin aiemmin. Hyvinvoivat jalat heijastuvat koko kehoon! Kuulostaa hyvältä, vai mitä?

Jalkahoitola kotona – näin onnistut

Kukapa meistä ei nauttisi jalkahoidosta, joka hellii jalkoja ja samalla koko kehoa. Schollin avulla onnistut luomaan jalkahoitolan helposti kotioloihin! Toteuta pitkän kaavan kautta itseäsi hemmotellen (olet sen ansainnut!) tai nappaa vinkki tai kaksi päivittäiseksi rutiiniksi. Seuraa siis ohjeita ja jalkasi kiittävät!

1. Pese jalat! Lika pois, hiki pois. Muista myös varpaiden välit ja kuuraa kynsien alta.

2. Oi, kylläpä jalkakylpy tuntuu hyvältä väsyneille jaloille. Lisää haaleaan veteen luonnollisia suolakristalleja sisältävää Schollin jalkakylpysuolaa. Jalat pehmenevät ihanasti! Kylpysuolasta on iloa pitemmäksikin aikaa, sillä yhdestä pakkauksesta riittää kylpyjä 14-18 kertaan.

  1. Seuraavaksi hauskaan osuuteen: poista pestyistä ja pyyhkeellä kuivatuista jaloista kovettumat Scholl ExpertCare paristokäyttöisellä jalkaraspilla. Raspia on helppo käyttää ja saat silkinpehmeät jalat vaivattomasti! Mikä ihana tunne.

4. Kasvonaamiot ovat tuttuja kaikille, mutta miltäs kuulostaisi jalkanaamio? No hyvältä! Mahtavan ja kosteuttavan, ja ennen kaikkea rentouttavan kokemuksen saat esimerkiksi Scholl ExpertCare PediMask™ 3x Oil -jalkanaamiota käyttämällä. Saat pehmeät jalat vain 20 minuutissa, ja hyvä olo heijastuu koko kehoon. Ihanaa. Naamioita löytyy useita erilaisia, kokeile ja löydät suosikkisi!

5. Lisää lopuksi jalkavoidetta jaloille. Esimerkiksi Schollin kovettumavoidetta päivittäin käyttämällä saat huomattavasti joustavamman ihon jo seitsemässä päivässä!

Lisää aiheesta