Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillattu hunajameloni ja mascarponevaahto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Hunajamelonia voi myös tarjota grillissä kuumennettuna. Melonin mieto maku saa potkua sitruuna-hunajaliemestä.

Ainekset

1 kpl
Hunajameloni
1 1/2 kpl
Sitruunan mehu
3 rkl
Juoksevaa hunajaa
100 g
Mascarponejuustoa
2 1/2 dl
(1 prk) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puolita meloni, poista siemenet ja leikkaa meloni kuorettomiksi lohkoiksi. Pane lohkot grilliin ja valele hunajalla maustetulla sitruunamehulla.

1 kpl
Hunajameloni
3 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 1/2 kpl
Sitruunan mehu
2

Vatkaa kastike vaahdoksi ja kääntele joukkoon mascarpone.

2 1/2 dl
(1 prk) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g
Mascarponejuustoa
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.5.2016
|
Muokattu: 24.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

235

982

13,3 g

8,5 g

25,0 g

25,0 g

0,8 g

3,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli