Laita mehutiiviste ja vesi kattilaan. Mittaa kattilasta ½ dl mehua erilliseen astiaan. Kuumenna kattilassa oleva mehu kiehuvaksi.
Sekoita perunajauhot erilleen otettuun ½ desiin mehua. Kaada seos ohuena nauhana kattilassa kiehuvaan mehuun samalla sekoittaen. Kun kiisselin pinnalle nousee ensimmäinen kupla, siirrä kattila pois liedeltä. Sekoita vadelmat kuumaan kiisseliin.
Ripottele kiisselin pinnalle halutessasi sokeria, jotta siihen ei muodostu kuorta. Säilytä jäähtynyt kiisseli jääkaapissa ja tarjoa jääkaappikylmänä.
Vinkki: Kokeile vadelmamehun tilalla muita marja- ja sekamehuja ja vadelmien tilalla muita marjoja.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.