Hunajamarinoitu punasipuli - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajamarinoitu punasipuli

Hunajamarinoitu punasipuli
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Marinoiduissa punasipulirenkaissa yhdistyvät etikan hapokkuus ja hunajan makeus. Hunajamarinoitua sipuli sopii niin salaattiin kuin hampurilaisten väliin.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
punasipulia
3 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
juoksevaa hunajaa
1 tl
sinapinsiemeniä

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi renkaiksi. Sekoita etikka sipulirenkaisiin. Anna maustua 5 minuuttia.

2 kpl
punasipulia
3 rkl
punaviinietikkaa
2

Sekoita joukkoon hunaja ja sinapinsiemenet. Tarjoa esimerkiksi hampurilaisten välissä.

1 tl
juoksevaa hunajaa
1 tl
sinapinsiemeniä
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 6.11.2019
Muokattu: 6.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g12 g
Proteiinia0 g2 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj50 298
Energiaa kcal12 70

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl sinapinsiemeniä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g12 g
Proteiinia0 g2 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj50 298
Energiaa kcal12 70

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl sinapinsiemeniä

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.