Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yhteishyvän muuttumisleikki: Äidin ja pojan uusi tyyli

Kuvausjärjestelyt:
Akira Ahola, Sokos Helsinki, Roosa Keskitalo, Make Up store ja Iira Malmberg, Salon Klipsi
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 18.3.2016
|
Muokattu: 6.10.2020
Anni ja Luukas viettivät päivän Yhteishyvän muuttumisleikissä. Helsingin Sokoksesta äidille ja pojalle löydettiin tyylikkäät asut – ja kaivattua suurkaupungin sykettä.

Kaupungin syke saa kaksikon syttymään. Erityisesti Anni, 54, ja Luukas, 18, rakastavat suurkaupunkeja. Kuten Lontoota, jonne he haluavat matkustaa yhä uudelleen.

Tänään ilta tummuu kuitenkin Helsingissä. Äiti ja poika ovat viettäneet päivän Yhteishyvän muuttumisleikissä. Nyt on aika nauttia uudesta tyylistä ja heille loihditusta illallisesta. Ehkäpä tässä kattokruunujen alla ja lempeän jazzin soidessa taustalla on ripaus suurkaupungin sykettä?

Vakuutussihteerinä työskentelevä Anni ja lukiolainen Luukas saapuivat muuttumisleikkiin Kouvolasta. Kahdestaan asuvan äidin ja perheen kuopuksen talouteen kuuluu myös yksi karvakuono, labradorinnoutaja Mila. Sisarussarjan vanhimmat, Lassi ja Leeni, ovat lentäneet pesästä, ja Anni on saanut syliinsä jo ensimmäisen lapsenlapsensakin.

"Luukas saa ajokortin tänä keväänä, joten arki-iltani vapautuvat hänen kuskaamisesta urheiluharrastuksiin. Pääsen lenkkeilemään Milan kanssa entistä enemmän", Anni iloitsee uuden elämänvaiheen kynnyksellä.

Siksi hän toivoikin saavansa aikuisen naisen meikkausvinkkejä ja helppoja ideoita hiusten laittoon. Tehtävälistalla oli myös monikäyttöisen, mutta tyylikkään mekon löytäminen.

Komea ja raamikas Luukas puolestaan kaipasi ohjeita siistien ja nuorekkaiden vaatteiden valintaan. Tyyli on jo hanskassa, mutta ammattilaisten vinkkejä tarvitaan istuvuuden varmistamiseksi. Painimolskit ja jalkapallokentät ovat jättäneet jälkensä.

"On ollut vähän haastavaa löytää oikeankokoisia ja -mallisia vaatteita", lihaksikas nuorimies sanoo.

Kurkista olla olevista kuvista, millainen tyyli parivaljakolle loihdittiin Helsingin Sokoksessa ja minne ilta vei.

Näin uusi tyyli syntyi

Ilta herkutellaan Kappelissa

Muuttumispäivän päätteeksi Luukas saattelee elegantiksi kaunottareksi sukeutunutta äitiään kavaljeerin elkein illalliselle ravintola Kappeliin.

"Mukavaa, kun äitiä hemmotellaan. Hän hoitaa yleensä kaiken kotona, mutta pyrin auttamaan ainakin ruoanlaitossa."

Esplanadin puistossa sijaitseva Kappeli on auki ympärivuotisesti. Pöytävaraus kannattaa tehdä ajoissa, varsinkin juhlapyhäksi, kuten äitienpäiväksi. Terassi aukeaa viimeistään vapuksi. Varaa pöytä ja katso tapahtumat: kappeli.fi.

Lempiasut yllä

Luukas ja Anni saivat valita muuttumisleikin päätteeksi itselleen yhdet asukokonaisuudet Helsingin Sokoksesta. Luukakselle löytyi pikkutakki, kuvioitu kauluspaita ja kauluspaidan tehostevärinen rusetti. Anni viehättyi sirosti kuvioidusta mekosta ja hänelle täydellisen värisestä neule-takista. Mekko taipuu moneen, aivan kuten Anni päivän aluksi haaveili. "Mekosta saa juhlavan, kun sen yhdistää jakkuun tai ohueen huiviin. Arkikäyttöön puen sen kanssa moottoripyörähenkisen nahkatakin ja peittävämmät sukkahousut."

Ja vielä kauniille unille

Sokos Hotels lahjoitti Annille ja Luukakselle pitkän päivän päätteeksi hotelliyön. Varaa myös itsellesi hyvät yöunet osoitteesta sokoshotels.fi.

Kokeile itse Sokoksella!

Sokoksen sovituspalvelu on maksuton, eikä velvoita ostamaan. Pukeutumisneuvojat osaavat suositella jokaiselle yksilöllisesti parhaat mahdolliset värit ja istuvuuden. Varaa aika etukäteen puhelimitse omasta Sokoksestasi tai verkossa osoitteessa Sokos.fi.

Make Up Store -shopeista Sokoksissa voit varata henkilökohtaisen tai ryhmämeikkauskurssin tai ajan ammattilaiselle, joka loihtii sinulle toiveidesi mukaisen päivä- tai iltameikin. Meikkauspalvelut alkaen 29 euroa.

Salon Klipsi on koko perheen parturi-kampaamo, joka tarjoaa ajankohtaisimmat trendit hiusmuotoilussa ja hiusten hoidossa. Liikkeet sijaitsevat Sokos-tavaratalojen, Emotion-kauneuskeskusten ja Prismojen yhteydessä. Palvelut kerryttävät Bonusta. Tutustu Salon Klipsiin.

Lisää aiheesta