Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uuniruoat

Tämä broilerivuoka on Yhteishyvän ikisuosikki! Näin reseptiä voi tuunata

Valmista rakastettu broilerivuoka perinteisesti tai mausta se oliiveilla ja fetalla. Voit myös vaihtaa kanan tonnikalaan.

Italian mamman broilerivuoka
Italian mamman broilerivuoka
Teksti: Yhteishyvä
Kuvat: Reetta Pasanen
18.2.2025 | Päivitetty 18.2.2025

Ikisuosikki uusiksi

Yhteishyvä on 120-vuotias! Annamme tässä sarjassa suosituimmille resepteillemme tuunausvinkkejä.

Italian mamman broilerivuoka on jo vuosia ollut yksi suosituimmista Yhteishyvän resepteistä. Jos olet jo tehnyt ruoan, kokeile vinkkejämme sen uudistamiseen. Alkuperäinen resepti löytyy täältä:

Tuunaa ruoka uudeksi:

1. Jätä juustoraaste pois ja vähennä suolaa ½ tl. Lisää kastikkeeseen purkillinen kivettömiä oliiveja. Murustele pinnalle paketti fetajuustoa paistamisen puolivälissä.

2. Korvaa kana kahdella purkilla tonnikalaa ja pakastepinaatti pussillisella tuoretta pinaattia. Kuullota valkosipulit pannulla, lisää huuhdeltu pinaatti, tomaattimurska, tonnikala ja mausteet. Keitä viisi minuuttia.

3. Kokeile eri muotoisia pastoja, esimerkiksi gnocchi- tai simpukkapastaa.