Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italian mamman broilerivuoka

timer-icon45 min  (josta 20 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mehevä broilerivuoka valmistuu helposti uunissa mamman reseptillä. Lisää mukaan reilusti juustoraastetta ja pinaattia makua tuomaan. Maistuu takuulla koko perheelle!

Ainekset

5 dl
Pastaa (esim. penne, gnocchi tai simpukkapasta)
2 kpl
Valkosipulinkynttä
300 g
(1 pkt) kanan fileesuikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
1 tl
Suolaa
390 g
(1 prk) tomaattimurskaa
150 g
(1 ps) pakastepinaattia
1 tl
Sokeria
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
150 g
(1 ps) juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~11
37
/yht. 9 tuotetta
(hinta Prismassa 28.12.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (½ tl suolaa/2 l vettä) pakkauksen keittoajan mukaan. Valuta pasta.

5 dl
Pastaa (esim. penne, gnocchi tai simpukkapasta)
2

Kuori ja hienonna valkosipulit.

2 kpl
Valkosipulinkynttä
3

Ruskista kana öljyssä pannulla. Lisää valkosipulit paistamisen loppupuolella. Sekoita joukkoon tomaattimurska, pinaatti ja mausteet. Keitä kastiketta noin 5 minuuttia tai kunnes pinaatti on sulanut.

1 rkl
Rypsiöljyä
300 g
(1 pkt) kanan fileesuikaleita
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
150 g
(1 ps) pakastepinaattia
390 g
(1 prk) tomaattimurskaa
4

Kaada pasta ja kastike öljyttyyn vuokaan (noin 25 x 30 cm). Sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

150 g
(1 ps) juustoraastetta

Vinkki: Jätä juustoraaste pois ja vähennä suolaa 1/2 tl. Lisää kastikkeeseen purkillinen (120 g) kivettömiä oliiveja. Murustele pinnalle paketti (150 g) fetaa paiston puolivälissä.

Vinkki: Kovaa kana 2 tölkillä tonnikalaa ja pakastepinaatti pussillisella (150 g) tuoretta pinaattia. Kuullota valkosipulit pannulla, lisää huuhdeltu pinaatti, tomaattimurska, tonnikala ja mausteet. Keitä 5 minuuttia.

Vinkki: Kokeile eri muotoisia pastoja, esimerkiksi gnocchi- tai simpukkapastaa.

Miltä maistui?(179 arviota)
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.7.2018
|
Muokattu: 5.2.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

482

2020

13,5 g

5,8 g

52,8 g

6,3 g

4,5 g

33,8 g

2,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli