Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

TOP 5 vinkkiä: Näin järjestät juhannusfestarit kotona!

Teksti:
S-market
Kuvat:
S-market
Julkaistu: 7.6.2021
|
Muokattu: 7.6.2021
Jääkö juhannusfestarit välistä? Ei hätää, sillä tänä vuonna pistetään jalalla koreasti kotona. Nappaa tästä talteen S-marketin TOP 5 vinkkiä juhannukseen ja järjestä pienen poppoon juhannusfestarit kotona – ilman sateista telttaa ja ryysistä! Kaupallinen yhteistyö / S-market

#1: Mutkaton menu alkaa S-marketista.

Ei festareita ilman kippistä ja herkuttelua! Kotona järjestettävillä juhannusfestareilla on koko maukas maailma avoin erilaisille herkuille, mutta nyt ei ole aika istua keittiössä. Kurvaa pian S-marketin runsaan valikoiman luokse ja vedä mutkat suoriksi helpoilla kesäherkuilla.

Näillä festareilla ei napsita makkaraperunoita, vaan grillattuja varhaispottuja, lohta S-marketin runsaalta kalatiskiltä ja mansikoita suklaakastikkeella. Kirjoita alta kauppalistasi Yhteishyvän mutkattoman kesämenun mukaan ja nappaa kaikki herkut saman katon alta eli S-marketista.

Kodin juhannusfestareilla ei kädenlämpöistä muovituoppia tai naposteltavia täydy jonottaa toista tuntia. Sen sijaan S-marketista löydät heti valmiina kaikki herkut mansikoista kakkuihin ja sipseihin. Janon taas sammuttaa granaattiomenainen booli, mansikkainen mocktail tai raikas sangria. Ota festarijuomiesi reseptit talteen alta ja osta kaikki herkut S-marketista.

#2: Täydellinen soittolista pistää festarit käyntiin.

Musiikki tekee festarit myös kotona. Mutta mistä löytyisi tunneiksi biisejä oman festariväen makuun? Onneksi Spotify on täynnä soittolistoja menneiltä festareilta. Heitä siis hakuun esimerkiksi Ruisrock ja palaa musiikin matkassa vaikka ensimmäisten festariesi tunnelmiin.

Jos sopivaa soittolistaa ei löydy valmiina, on aika ottaa järeät keinot käyttöön. Iske pöytään pieniä paperilappuja ja biisipurkki, johon jokainen laittaa biisitoiveita soittolistaanne varten.

Vinkki! Nostalgian havinaa ja jännitystä biisipurkin listaan tuo, kun kirjaat purkin kylkeen eri kategorioita: “Mikä biisi soi lapsena limudiskossa? Minkä biisin tahtiin tanssit siivotessasi?”

#3: Kukkaseppele kruunaa festarityylin myös kotona.

Kukkaseppele on juhannusfestarien upein asuste myös kotona. Mutta tiesitkö, että voit sitoa hiustesi kukkivan kruunun itse rauta- tai alumiinilangasta, kukkateipistä ja tuoreista kukista?

Oman näköisesi seppeleen loihdit nopeasti joko luonnonkukista tai lähimmän S-marketin vaihtuvista leikkokukista. Kurkkaa vielä kolmen erilaisen kukkaseppeleen video-ohjeet alta.

#4: Moderni juhannustaika pitää leikkimieltä yllä.

Juhannus on otollista aikaa onnea janoaville lemmenloitsuille. Kukapa meistä ei olisi etsinyt seitsemää erilaista kukkaa tyynyn alle, jotta uniin liitäisi tuleva sulho tai morsmaikku?

Kotona järjestettävillä juhannusfestareilla tehdään kuitenkin aivan uudenlaisia taikoja, jotka pitävät yllä myös aikuisten leikkimieltä. Kisatkaa esimerkiksi siitä, kuka nappaa S-marketin reissulla nopeiten seitsemän erilaista hedelmää ostoskoriinsa. Nopeiten hedelmiä haalinut kauppahirmu voittaa oikein ison lasin kuplivaa tai suuren kakun S-marketin kylmähyllystä.

#5: Bella Table – kaikki juhannuksesta!

Myös Bella Table -podcastin Petra ja Kia kiiruhtivat reppu selässä lähimmän S-marketin monipuolisen valikoiman ääreen. Lopputuloksena syntyi Kaikki juhannuksesta -jakso, jossa bellat juttelevat jussin perinteistä ja parhaista mökkikeittiöönkin sopivista resepteistä. Kuuntele podcast tästä 14.6.2021 alkaen ja suuntaa sinäkin S-marketiin!

Lisää aiheesta