Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mutkaton kesämenu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Anna Huovinen,
Julkaistu: 11.6.2020
|
Muokattu: 21.5.2024
Laita grilliin nyytteihin käärityt varhaisperunat ja paahda vieressä nopeasti valmistuvat lohikyljykset. Oikaisijan helppo kananmunakastike syntyy kermaviilistä ja sinappikurkkusalaatista. Jälkiruoaksi maistuu kermavaahdosta, marengeista ja mansikosita koottu Eton Mess.

Lohikyljykset grillissä

Viipaloi kokonainen lohi meheviksi kyljyksiksi. Grillissä kyljykset kypsyvät muutamassa minuutissa.

Helppo kananmunakastike

Valmista vajaassa vartissa helppo kolmen aineksen kananmunakastike. Sinappikurkkusalaatti tuo kastikkeeseen mausteisia makuja ja rapeaa rakennetta.

Hauskat maissiribsit

Kun maissin leikkaa pitkittäin neljään osaan, syöminen on helppoa eikä koko naama ole sotkussa. Maissiribsit valellaan sopivasti tulisella nduja-tahnalla, joka käy loistavasti makean maissin makupariksi.

Juustoiset perunanyytit

Foliossa kypsyvät kesän parhaat maut: uudet perunat, varhaissipuli ja tilli. Tee kahden annoksen nyyttejä, niin pääset helpommalla.

Eton mess

Vaahdota kerma ja lisää sitä kerroksittain laseihin yhdessä viipaloitujen mansikoiden, kiivin ja marenkien kanssa. Helppoa ja herkullista!

Katso kaikki vinkit ja reseptit juhannukseen