Keitä kananmunia kahdeksan minuuttia ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja hienonna munat.
Yhdistä kananmunat ja kermaviili. Sekoita joukkoon sinappikurkkusalaattia.
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
283
1187
17,0 g
7,0 g
15,3 g
15,3 g
0,5 g
16,5 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli