Helppo kananmunakastike
15 min

Nappaa talteen!
Kotimaista-sarjan tuotteista syntyy vajaassa vartissa helppo kolmen aineksen kananmunakastike. Sinappikurkkusalaatti tuo kastikkeeseen mausteisia makuja ja rapeaa rakennetta. Tarjoa kylmä kastike esimerkiksi paistetun tai grillatun kalan kanssa.
| 3 kpl | kotimaista-kananmunia |
| 200 g | (1 prk) kotimaista-kermaviiliä |
| 1 1/2 dl | (1/2 prk) kotimaista-sinappikurkkusalaattia |
- 1.
Keitä kananmunia kahdeksan minuuttia ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja hienonna munat.
- 2.
Yhdistä kananmunat ja kermaviili. Sekoita joukkoon sinappikurkkusalaattia.
Kotimaista-sarjan tuotteista syntyy vajaassa vartissa helppo kolmen aineksen kananmunakastike. Sinappikurkkusalaatti tuo kastikkeeseen mausteisia makuja ja rapeaa rakennetta. Tarjoa kylmä kastike esimerkiksi paistetun tai grillatun kalan kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 kpl | kotimaista-kananmunia |
| 200 g | (1 prk) kotimaista-kermaviiliä |
| 1 1/2 dl | (1/2 prk) kotimaista-sinappikurkkusalaattia |
Valmistus
- 1
Keitä kananmunia kahdeksan minuuttia ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja hienonna munat.
Määrä Ainesosa 3 kpl kotimaista-kananmunia - 2
Yhdistä kananmunat ja kermaviili. Sekoita joukkoon sinappikurkkusalaattia.
Määrä Ainesosa 200 g (1 prk) kotimaista-kermaviiliä 3 kpl kotimaista-kananmunia
Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Ravintosisältö
283
Energiaa kcal
1187
Energiaa kj
17,0 g
Rasvaa
7,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
15,3 g
Hiilihydraatteja
15,3 g
Sokereita
0,5 g
Kuituja
16,5 g
Proteiinia
0,9 g
Suolaa
283
Energiaa kcal
1187
Energiaa kj
17,0 g
Rasvaa
7,0 g
Tyydyttynyttä rasvaa
15,3 g
Hiilihydraatteja
15,3 g
Sokereita
0,5 g
Kuituja
16,5 g
Proteiinia
0,9 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli





























