Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo kananmunakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kotimaista-sarjan tuotteista syntyy vajaassa vartissa helppo kolmen aineksen kananmunakastike. Sinappikurkkusalaatti tuo kastikkeeseen mausteisia makuja ja rapeaa rakennetta. Tarjoa kylmä kastike esimerkiksi paistetun tai grillatun kalan kanssa.

Ainekset

3 kpl
Kotimaista-kananmunia
200 g
(1 prk) Kotimaista-kermaviiliä
1 1/2 dl
(1/2 prk) Kotimaista-sinappikurkkusalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä kananmunia kahdeksan minuuttia ja jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja hienonna munat.

3 kpl
Kotimaista-kananmunia
2

Yhdistä kananmunat ja kermaviili. Sekoita joukkoon sinappikurkkusalaattia.

200 g
(1 prk) Kotimaista-kermaviiliä
3 kpl
Kotimaista-kananmunia

Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 15.5.2020
|
Muokattu: 20.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

283

1187

17,0 g

7,0 g

15,3 g

15,3 g

0,5 g

16,5 g

0,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli