Juustoiset perunanyytit
Ainekset
Valmistus
Pese perunat huolellisesti ja keitä kypsiksi (kevyesti suolatussa) vedessä. Puolita.
Valuta juusto. Huuhtele tomaatit ja sipulit. Hienonna sipulit.
Leikkaa foliosta ja leivinpaperista 4 arkkia (40 x 40 cm). Aseta leivinpaperiarkit folioiden päälle. Jaa perunat, sipulit, tomaatit ja juustokuutiot arkkien keskelle. Jaa voi nokareiksi päälle. Sulje paperi ja folio tiiviiksi nyyteiksi. Yhdestä nyytistä riittää lisukkeeksi kahdelle ruokailijalle.
Grillaa nyyttejä 15–20 minuuttia. Avaa nyytit varovasti ja viimeistele annokset tuoreilla basilikanlehdillä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
227
950
9,5 g
5,6 g
25,8 g
2,4 g
2,5 g
7,4 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli