Mansikkajäätelökakku | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mansikkajäätelökakku

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa

Ainekset

20 kpl
Suklaatäytekeksiä
1 l
Vaniljajäätelöä
1 l
Mansikkajäätelöä
5 dl
Pakastemansikoita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta jäätelöt pehmenemään. Vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla. Hienonna keksit tehosekoittimella tai pussissa hienoksi jauheeksi. Painele keksinmurut kakkuvuoan pohjalle. Leikkaa hieman sulaneet pakastemansikat viipaleiksi.Levitä vuokaan pehmennyt mansikkajäätelö. Levitä päälle viipaloidut mansikat. Nostele mansikoiden päälle lopuksi pehmennyt vaniljajäätelö. Peitä vuoka kelmulla ja foliolla ja siirrä pakkaseen jähmettymään. Nosta jäätelökakku sulamaan noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.