Lindströmin hampurilaispihvit kirjolohesta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lindströmin hampurilaispihvit kirjolohesta

Lindströminpihvi lohesta
Annokset
6
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
200°C
Jogurtilla mehevöitetyt ja punajuurella värjätyt lohipihvit maistuvat mainiolta kalaburgerissa. Lindströmin lohipihvit voi tarjota myös sellaisenaan salaatin ja perunoiden kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
kirjolohta
3/4 dl
korppujauhoja
1 1/2 dl
turkkilaista jogurttia
2 kpl
etikkapunajuurta
1 kpl
kananmuna
3/4 dl
tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
kapriksia
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria

PAISTAMISEEN

rypsiöljyä

Näin teet

1

Poista kalasta nahka ja ruodot. Leikkaa kala pienen pieniksi kuutioiksi tai jauha monitoimikoneella. Älä jauha kauan, ettei kala sitkisty.

500 g
kirjolohta
2

Sekoita korppujauhot ja jogurtti. Anna turvota 5 minuuttia. Raasta punajuuret. Lisää punajuuriraaste ja jauhettu tai kuutioitu lohi jogurttiseokseen. Lisää muna, yrttisilppu, kaprikset, suola ja pippuri. Sekoita nopeasti tasaiseksi.

3/4 dl
korppujauhoja
1 1/2 dl
turkkilaista jogurttia
2 kpl
etikkapunajuurta
1 kpl
kananmuna
3/4 dl
tilliä tai ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
kapriksia
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
3

Muotoile taikinasta 6 pihviä. Paista pihvejä öljyssä pannulla 3–5 minuuttia molemmin puolin tai 200-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia.

rypsiöljyä
4

Tarjoa pihvit hampurilaissämpylöiden välissä. Kokoa hampurilaisten väliin esimerkiksi punakaalicoleslaw-salaattia , juustoa, suolakurkkua, helppoa punajuuritahnaa sekä hunajamarinoitua punasipulia.

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 6.11.2019
Muokattu: 6.11.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g45 g
Proteiinia19 g116 g
Rasvaa13 g79 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj948 5685
Energiaa kcal226 1357

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl kapriksia

  • rypsiöljyä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g45 g
Proteiinia19 g116 g
Rasvaa13 g79 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj948 5685
Energiaa kcal226 1357

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl kapriksia

  • rypsiöljyä

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.