Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Susannan uudessa tyylissä keskityttiin hiusten helppoon laitettavuuteen ja raikkaaseen meikkiin. Hiuksiin tehtiin selkeä ja ilmava, polkkapituinen leikkaus. Susannan hehkeää ihoa korostettiin ohuella, hoitavalla meikkivoiteella. Silmissä keskityttiin yhteen purppuran sävyyn sekä tehokkaisiin rajauksiin ja ripsiin. Muodikkaat, luumunpunaiset huulet korostavat ihon heleyttä.

Susanna, 55, muuttumisleikissä: "Minua luullaan joskus alle nelikymppiseksi"

Kuvausjärjestelyt:
Tiia Lukkari ja Tiina Hirvilammi / Salon Klipsi Sokos Helsinki
Asiantuntija:
Jooga- ja pilatesopettaja Anna Sarle, Virkisteri Oy
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.9.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Susanna Pajunen, 55, oli ennen ahkera seuratanssija. Hän toivoo muuttumisleikistä uutta kipinää rakkaan harrastuksen pariin.

Susanna Pajusella on kolme lasta ja viisi lastenlasta. Lastenlasten nimet on tatuoitu mummin nilkkaan.

Susanna on vasta valmistunut uuteen ammattiin laitoshuoltajaksi. Aikaisemmin hän työskenteli 26 vuotta sahalla. Vapaa-ajallaan Susanna käy miehensä kanssa VPK:n kuntopiirissä, pelaa lentopalloa ja lenkkeilee. Yksi maraton ja kaksi puolimaratonkin on tullut juostua. Mutta yksi harrastus on jäänyt. Vielä kolme vuotta sitten Susanna kävi monta kertaa viikossa tanssimassa lavoilla ja ravintoloissa, nyt aikaa ei vain tunnu riittävän.

"Kun täytin 50, minuun iski ikäkriisi. En enää jaksanut samalla tavalla laittautua, ja aika kului mieluummin lastenlasten kanssa."

Kun täytin 50, minuun iski ikäkriisi. En enää jaksanut samalla tavalla laittautua.

Susannan suosimia tanssipaikkoja olivat aikaisemmin Imatran kylpylän ravintola ja viikonloppuisin monet Etelä-Suomen lavat ja ravintolat.

"Nautin tanssista erityisesti silloin, kun mies osaa viedä. Pidän nopeista tansseista, joissa tulee hiki."

Susanna toivoo, että löytyisi joku mukava tyttökaveri, jonka kanssa tansseihin olisi helpompi lähteä. Muuttumisleikkiin hän ilmoittautui ajatuksella, että josko uusi ulkoinen ilme innostaisi lähtemään taas parketille pyörähtelemään.

Nuorekas muuttuja

Salon Klipsin tuoliin istahtaa jo valmiiksi uskomattoman nuorekas Susanna.

"Minua luullaan joskus alle nelikymppiseksi", Susanna kertoo.

Luonnontaipuisat hiukset saavat viileän pähkinäisen sävyn ja aavistuksen vaaleampia raitoja.

"En laita turhan kovaa väriä, jotta tyvikasvu ei tule selkeästi esiin", kampaaja Tiia Lukkari sanoo.

Pituudesta napsaistaan reippaasti, mikä tuo lookiin ryhtiä.

Juttu jatkuu kuvan alla

Susanna kertoo käyttävänsä arkena lähinnä värivoidetta ja ripsiväriä. Kestokulmat ja rajaukset hän on laitattanut Viipurissa.

"Kulmat maksoivat muistaakseni 60 euroa. Svetogorskissa laitatin kynnet 12 eurolla."

Kampaaja-meikkaaja Tintti Leppänen tekee Susannalle meikin, jossa silmien ylärajaukset ovat pääosassa. Niitä pehmennetään luumun sävyisillä luomiväreillä. Leppänen vinkkaa, että nuorekkuus ja raikkaus saadaan aikaan sillä, ettei liikkuvia luomia meikata liian tummiksi.

Lue lisää