Ravintola | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ravintola

Kaikki aiheesta Ravintola

Päivi Hämäläinen ja Jorma Paasonen ovat iloisennäköisinä discoilemassa.

Mikkelissä bailataan kehitysvammaisten discossa

Pukki vierailee Zetorissa tänäkin jouluna, kertovat vuoropäälliköt Assu Kuantaeva ja Sami Sattanen.

Ravintola Zetorissa jouluaattoa viettävät niin sinkut kuin perheetkin – "Pyttipannua menee paljon"

Doron Karavani hymyilee iloisesti

Suositun pikaruokaketjun perustaja ei osannut ennustaa kasvisruoan suosion nousua

Näkövammainen Susanna Halme istuu Rosson ravintolapöydässä lukemassa ruokalistaa.

46-sivuinen ruokalista pistekirjoituksella – pizzeriassa on vastattu asiakkaiden aitoon tarpeeseen

Tofu-kasvistagine / Frans & Sandra

Keittiömestarit paljastavat: Näillä herkutellaan pikkujouluissa tänä vuonna

Jalo-burgerin nimi on kiveen hakattu.

Millaisia ovat suomalaisten suosikkiburgerit? Tässä 5 hampurilaista, joita kannattaa puraista lomareissuilla ympäri Suomea

Näin paistetaan ABC:n lehtipihvi
Soita video

Näin paistetaan ABC:n suosituin pihvi – tiesitkö, että kaikkien ravintoloiden on ilmoitettava lihan alkuperästä?

Arnolds-donitsit

Jussi toi donitsikulttuurin Yhdysvalloista Suomeen – ajatukselle naurettiin pankissa

Ravintolakriitikko Jay Rayner
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Maailman pelätyin ravintolakriitikko tekee varaukset salanimellä ja pitää juustopaahtoleivistä – lue 5 faktaa Jay Raynerista

Lauri Kaivoluoto toimii yrittäjänä Backaksen tilausravintolassa

Yrittäjä Lauri Kaivoluoto Backaksesta: "Haluamme olla mahdollisimman omavaraisia ja herättää jäljellä olevat hehtaarit eloon"

Sokos Hotel Wiklund toimii kauppakeskuksen yhteydessä

Tästä se alkaa: Turun keskustassa avautui uudistunut Original Sokos Hotel Wiklund – ja lisää on tulossa

Ravintolassa

Suomalaisten suosikkiviini vaihtui: valkoviini ohitti punaviinin – tilaatko sinäkin hittirypälettä?

Kokeilee samppanjaa myös ruokajuomana.

Näin maistat viiniä oikein – vältä turhat mokat ravintolassa

Suuri lohikeittoannos sopii isoon nälkään.

Kappelin legendaarisen lohikeiton salaisuus on kermaisen muhkea liemi

Ravintolajohtaja Janne Hinkkala maistoi kolme vuotta sitten ensimmäistä kertaa simpukoita. "Myönnän, että minulla oli ennakkoluuloja. Hummerikastikkeesta tuli kuitenkin heti suosikkini."

Klassikkokastikkeet kruunaavat Belgen simpukat – "Niihin emme kajoa"

"Välillä muutimme vaihtelun vuoksi pippuripihvin nimeä, mutta se ei mennyt yhtä hyvin kaupaksi. Nimi on jo lupaus: asiakas tietää mitä saa", keittiömestari Antti Mäkäräinen sanoo.

Suussa sulavan mureaa lihaa – Raffaellon pippuripihvi on klassikko