Moni tulee terassille syömään hyvin, yhtä laadukkaasti kuin ruokaravintolaan tavallisestikin.
Ravintola Kappelin terassilla à la carte -annoksia tarjoillaan myös terassille. Kesäsäässä maistuvat erityisesti salaatit.
”Terassilla suosittuja ovat esimerkiksi vuohenjuusto- ja katkarapusalaatti”, ravintolan liikeideapäällikkö Anna Ekholm-Röyti kertoo.
Myös Kappelin legendaarinen lohikeitto maistuu terassilla vuodesta toiseen. Keitto valmistetaan edelleen samalla vuosikymmeniä vanhalla reseptillä, jonka salaisuus on laadukas, kermainen liemi.
Terassin toinen puoli on varattu juomien ja kahvilatuotteiden nauttimiseen. Koronakevään jälkeen ravintolassa käy kuhina.
”Iloitsemme siitä, että suomalaiset ovat lähteneet liikkeelle koronarajoitusten jälkeen.”
Ainutlaatuinen puistomiljöö ja vuonna 1867 valmistunut rakennus tekevät Kappelin terassista jäljittelemättömän.