Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hotelli Kimmelin vastaanoton Krista Nuutinen palvelee asiakkaita suurella sydämellä.

Hotellityöntekijä: Murre viehättää asiakkaita

Teksti:
Riitta Ryynänen
Kuvat:
Akseli Muraja
Julkaistu: 29.1.2020
|
Muokattu: 28.1.2021
Joensuussa Original Sokos Hotel Kimmelin vastaanotossa työskentelevä Krista Nuutinen luottaa pohjoiskarjalaiseen rempseyteen, aitouteen ja avoimuuteen.

Kimmelin vastaanotossa Krista Nuutinen huikkaa ovesta saapuvalle asiakkaalle iloisen tervehdyksen.

Nuutinen luottaa palvelussa rempseyteen, aitouteen ja avoimuuteen. Samoilla sanoilla hän luonnehtii pohjoiskarjalaisia ihmisiä.

Vuoden 2019 keväällä Nuutinen sai asenteestaan Palvelun ilmaveivi -palkinnon. Alkusysäyksenä oli hotelliasiakkaan lähettämä kirje.

”Hei Krista, kiitos Sinulle erikoisen miellyttävästä vastaanotosta Joensuuhun tullessani. Sain sinulta vielä jälkikäteen kirjeen, jonka sisällä olivat hattuhyllylle unohtamani käsineet ja myssy. Uskomatonta ystävällisyyttä!”

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on vuodesta 2012 jakanut työntekijöilleen yli 400 ilmaveiviä. Palkinnon nimi juontaa jääkiekkoilija Mikael Granlundin tekemästä huikeasta MM-maalista, ja idea on molemmissa sama: poikkeuksellinen tilannetaju sekä asiakkaan odotusten ylittäminen.

Idea on molemmissa sama: poikkeuksellinen tilannetaju sekä asiakkaan odotusten ylittäminen.

”Monesti asiakkaat toteavat, miten mukava on tulla tänne Pohjois-Karjalaan ja kuulla meidän murrettamme”, Nuutinen sanoo.

Lue lisää tarinoita Pohjois-Karjalasta