Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vasemmalla pojan hupparitakki, koot 128–164 cm. Myös mustana. Lippalakki. Starter. Treenipaita, koot 8–16-vuotiaille. Myös oranssina. Treenishortsit, koot 8–16-vuotiaille. Cheetah. Miehen huppari, koot S–XXL. Myös mustana ja punaisena. Loose fit -treenipaita, koot S–XXL. Myös sinisenä ja punaisena. Collegehousut, koot S–XXL. Myös mustana. Lippalakki. Starter. Keskellä tytön hupparitakki, koot 8–14-vuotiaille. T-paita, koot 8–14-vuotiaille. Collegehousut, koot 8–14-vuotiaille. Myös harmaana. Danskin. Naisen huppari, koot XS–XL. Collegehousut, koot XS–XL. Danskin. Oikealla tytön hupparitakki, koot 128–164 cm. Treenitoppi, koot 128–164 cm. Myös sinisenä. Leggingsit, koot 128–164 cm. Myös sini-vihreänä. Danskin. Prismat. Mankka, kengät, kuulokkeet, kypärä, säärystimet ja skeittilauta kuvausrekvisiittaa Prismasta.

Danskin, Starter ja Cheetah Prismasta!

Kuvausjärjestelyt:
Mari Vaalasranta, Katariina Kaatrasalo
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.9.2015
|
Muokattu: 31.8.2020
Katumuoti ammentaa nyt urheilusta. Upeat nuoret näyttävät, miten tyyli napataan tanssijoilta tai koristähdiltä ja homma hoidetaan asenteella. Maailmalla tunnetut brändit Danskin, Starter ja Cheetah tulevat yksinoikeudella Prismaan.

Hugo, 12 v

"Treenaan jalkapalloa monta kertaa viikossa ja pelaan seurassa. Tykkään vaatteista tosi paljon ja valitsen itse, mitä laitan päälleni. Merkillä ei ole väliä, vaan sillä, miltä vaate näyttää ja tuntuu. Farkut, colleget ja t-paidat ovat jokapäiväisiä juttuja, mutta verkkarit laitan jalkaan ainoastaan urheillessa."

Otto, 21 v

"Löysin oman juttuni breakdancesta. Breikkaamisessa parasta on se, että siinä ei ole sääntöjä. Ytimessä on oman tyylin löytäminen ja rakentaminen. Sama pätee pukeutumiseen. Itse olen aika huoleton ja rento pukeutuja. Kengät ovat tärkeät. Ne määräävät, millaisen kosketuksen maahan saa."

Miranda, 18 v

"Olen tanssinut kuusivuotiaasta alkaen, ja liikkeestä on tullut luonnollinen osa elämääni. Aloitin baletilla, mutta nykyään myös hiphop, jazz-, show- ja nykytanssi kuuluvat kalenteriini. Tanssi on aina esteettistä, ja vaatteilla on iso merkitys. Niiden täytyy olla käytännöllisiä ja hyvännäköisiä. Vaatteet auttavat myös tulkinnassa."

Saimi, 8 v

"Housuilla pitää aina pystyä tekemään spagaatti. Käyn sirkuskoulussa, jossa treenataan akrobatiaa ja muita sirkusjuttuja. Jotta tulee notkeaksi, pitää venytellä joka päivä. Tykkään vaatteista, joissa on kiva liikkua ja jotka ovat nättejä."

Lilja, 8 v

"Harrastan balettia, showtanssia ja hiphoppia. Baletista tykkään eniten, koska siinä liikkeet ovat kauniita ja asut ihania. Mieluiten treenaan topissa ja mikroshortseissa."

Uudet brändit nyt Prismassa

Danskin syntyi vuonna 1882 vastaamaan New Yorkin tanssijoiden ja ballerinojen tarpeisiin. Pian teknisistä ja kauniista vaatteista tuli kaikkien amerikkalaisten tanssijoiden, voimistelijoiden ja luistelijoiden suosikkimerkki.

Nykyään Danskin tarjoaa tytöille ja naisille mukautuvia ja saumattomia vaatteita joogaan, pilatekseen, fitness-harjoitteluun, kuntoliikuntaan ja vapaa-aikaan.

Starter-vaatemerkin tähtilogon tunnistavat joukkuelajien fanit ympäri maailman, sillä se esiintyy lippalakeissa, t-paidoissa ja takeissa yhdessä tunnetuimpien urheiluseurojen tunnusten kanssa. NHL, NBA, NFL ja MLB tekevät kaikki yhteistyötä Starterin kanssa.

Starter pääsi Major League Baseball -seurojen ja niiden fanien vaatettajaksi jo 1970-luvulla. Todelliseksi hitiksi nousivat satiiniset tiimitakit ja lippikset. Nykyään Starter on Yhdysvaltain neljänneksi suurin urheilu- ja vapaa-ajanvaatemerkki.

Cheetah on Yhdysvalloissa vuonna 1973 perustettu tuotemerkki, joka yhdistää aktiivisesti elävät ja liikkuvat ihmiset sekä tekniset, hyvännäköiset ja -tuntuiset vaatteet toisiinsa. Merkki vaatettaa niin naiset, miehet kuin lapsetkin. Cheetah tarkoittaa gepardia ja kielii nopeudesta, ketteryydestä ja tyylistä oli laji mikä tahansa.

Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Jaa itsestäsi liikunnallinen kuva Instagramissa tai Facebookissa hashtageilla #fiilisedellä #prisma #yhteishyvä. Palkitsemme parhaat Danskinin, Cheetahin ja Starterin vaatteilla.

Lisää aiheesta