Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Emilia Pikkarainen, uimari, markkinointiyhteistyössä Marks & Spencerin kanssa.

Emilia Pikkaraisen valinnat

Teksti:
Tomi Ronkainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.9.2015
|
Muokattu: 31.8.2020
Uimari Emilia Pikkarainen ilahtuu Marks & Spencerin laajasta valikoimasta.

"Olen esteetikko, ja muoti on minulle tärkeää. Eloisasta luonteestani huolimatta tyylini ei ole liian räikeä tai erottuva. Pidän tyttömäisistä, kauniista vaatteista.

Teen markkinointiyhteistyötä Suomen Marks & Spencerin kanssa. Se tarkoittaa, että lisään sosiaaliseen mediaan päivityksiä asuista, jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan. Lisäksi tuon edustustilaisuuksissa esille heidän tyyliään. Olen iloinen, että minulle entuudestaan tuttu brändi on saapunut Suomeen.

Pidän Marks & Spencerin laajasta ja kaikille sopivasta valikoimasta. Myynnissä on paljon näyttäviä asuja ja perinteisiä brittiläisiä tuotteita, joita monet muut suomalaiset myymälät eivät tarjoa. Poimin mallistoista itseäni puhuttelevia muodikkaita ja ajankohtaisia tuotteita.

Päätyöni on uinti. Tavoitteenani on uida urani toistaiseksi parhaat suoritukset ensi kesänä Rion olympialaisissa. Olen silloin uimarina parhaassa iässä. Uidessa ei tarvitse miettiä muotia, mutta heti treenien jälkeen tykkään laittautua."

_Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden
ammattilaisten tarinoita._

Lisää aiheesta