Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Enää eivät rinnat vilku kauluspaidasta! Nämä 9 innovaatiota helpottavat arkeasi

Teksti:
Inka Ikonen
Asiantuntijat:
Taiju Masalin, Satu Väyrynen
Kuvat:
Lari Lappalainen
Julkaistu: 1.7.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Marks & Spencerin vaatteissa on hyödynnetty kiinnostavia innovaatioita, jotka tekevät elämästä helpompaaa. Miltä kuulostaa helposti silitettävä pellava tai muotoutuvat rintaliivit?

Marks & Spencerin laadukkaat mutta edulliset vaatteet ovat helppohoitoisia ja mukavia päällä ja niitä on helppo yhdistellä.

Innovaatiot tuovat ratkaisuja arkeen ja lomaan. Arkipäivä voi helpottua niinkin pienestä asiasta kuin siitä, ettei sinun tarvitse miettiä, vilkkuvatko rinnat.

Tässä yhdeksän kiinnostavaa innovaatiota.

1. Naisten kauluspaidan tuplanapitus

Kauluspaita on vaatekaapin klassikko, mutta rintavalla murheeksi voi muodostua rintojen vilkkuminen. Tuplanapitus estää ärsyttävän ongelman.

2. Muistavat rintaliivit

Rintaliiveissä on käytetty Nasan kehittämää, ehkä eniten sängyissä ja petivaatteissa käytettyä Memory Foam -materiaalia, joka kehon lämmön vaikutuksesta muotoutuu kullekin kantajalleen juuri sopivaksi.

3. Konepestävä kashmirneule

Helposti voisi ajatella, että ylellinen ja kallis kashmir vaatii hellää huolenpitoa, mutta Marks & Spencerin kashmirlanka on niin kestävää ja laadukasta, että vaatteita voi pestä jopa pyykinpesukoneessa pesuohjeen mukaan.

4. Vettähylkivä materiaali takeissa

Takeissa on käytetty Stormwear-materiaalia, joka hylkii vettä. Materiaalin ansiosta takki on myös mukava ja pehmeä päällä.

5. Kohottavat farkut

Sculp and lift -luottofarkut muotoilevat, kohottavat ja tuovat ryhtiä. Korkea vyötärö silottaa vatsaa. Housuja on saatavissa myös kolmessa eri pituudessa.

6. Viilentävät, helposti silitettävät pellavavaatteet

Marks & Spencerin pellavavaatteissa on viilentävä Cool Comfort - sekä Easy to Iron -ominaisuus, joka tekee vaatteista helposti siliäviä. Huomattavasti helpompi siis ottaa kesäreissuille mukaan!

7. Venyvät alusvaatteet

Alusvaatteeet Flex-It-ominaisuuden takia ne venyvät ja paukkuvat joka suuntaan tehden käyttökokemuksesta miellyttävän. Ei muuten purista!

8. Antibakteeriset sukat

Sukissa käytetty materiaali imee kosteutta ja sisältää antibakteerisia ominaisuuksia.

9. Sukkahousujen innovaatiot

Marks & Spencer on tunnettu sukkahousuistaan! Aiemmin suomalaiset toivat niitä kassikaupalla kotiin Lontoossa käydessään.

Sukkahousuissa on useampia innovaatioita. Yhdet kiinnostavimmista ovat Body Sensor -sukkikset, jotka reagoivat lämpötilaan. Kun on viileä ilma, ne lämmittävät ja päinvastoin.

Autograph-merkillä on myynnissä Ladder Resist -sukkahousuja. Kun niihin tulee reikä, neulos ei lähde juoksemaan eli silmäpakoja ei tule niin helposti. Hyvästi siis kynsilakkaputelilla korjailu!

Lisäksi sukkahousuissa on käytetty Slimming Illusion - sekä Shaping -ominaisuuksia, joista ensimmäisen liukuvärjäys luo nimensä mukaisesti illuusion kapoisemmasta vartalosta ja jälkimmäisten luvataan kiihdyttävän aineenvaihduntaa ja näin poistavan selluliittia.

Tuotteita saa Sokoksen verkkokaupasta ja laajasti Sokoksista ympäri maan.

Miten löytäisin luottomekon? Kuinka estää korkkareita sattumasta? Lue lisää pukeutumisesta!

Lisää aiheesta