Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ninja Sarasalo (vas.) ja hänen siskonsa Misa Luttinen Ivanan mekoissa.

Ivana Helsingin mekot saapuivat Prismaan – tällaisia ne ovat!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.4.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Kesän juhliin, töihin tai arkikäyttöön! Yhteishyvä esittelee suomalaisen Ivana Helsingin kauniit ja laadukkaat mekot, joita saa nyt Prismasta.

Ivana Helsingin uusissa mekoissa on mukana värikästä, vaaleaa, kukallista, hempeää, herkkää, kasvikuoseja, paratiisilintuja, mutta myös hillittyä mustaa. Kuosit ovat vahvoja ja materiaalit laadukkaita.

- Uskon, että naiset etsivät tänä päivänä monikäyttöisyyttä. Samalla mekolla halutaan päästä rannalle, piknikille ja kesäjuhliin, sanoo Pirjo Suhonen. Juuri tällainen ajatus on näissä mekoissa, kertoo Pirjo Suhonen Ivana Helsingistä.

Ivana Helsingin Love Stories -malliston taustalla on ajatus demokraattisesta pukeutumisesta, jonka mukaan jokaisella on oikeus määritellä itse tyylinsä. Prisman valikoimissa nähdäänkin neljä mekkoa, jotka sopivat kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Mekkoja myydään koossa 34-52.

Helposti vaateostoksille

Pirjo Suhonen kertoo, miksi he halusivat kyseiset mekot nimenomaan Prismaan myyntiin:

- Olen kiinnittänyt huomiota, kun käyn Prismassa ostoksilla, kuinka siellä on panostettu pukeutumiseen. Myynnissä on mielettömiä brändejä kuten Boy Meets Girl ja kotimainen Neulomo, Suhonen perustelee.

Hän muistuttaa, että kuluttajat ovat nykyään tarkkoja myös ajan suhteen eivätkä halua hukata arvokasta vapaa-aikaa etsimällä vaatteita monesta eri liikkeestä.

- Arjen helppoutta on, että ruokaostosten lomassa voi tehdä vaateostoksia.

Prisma on tutkitusti suomalaisten mieluisin vaatteiden ostopaikka (TNS Atlas tammi-kesäkuu 2017 Intramedia, lifestyle, ketjut)

Ivanan mekkomallisto jatkaa Prisman Muoti kuuluu kaikille -teemaa.

Rachel

Rosalin

Eileen

Samantha

Ivana Helsinki

  • Suomalainen muotitalo.
  • Juhlii kesällä 20-vuotistaivalta.
  • Perustajina siskokset Paola ja Pirjo Suhonen.

Lue lisää

Lisää aiheesta