Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lisää Ivana Helsingin vaatteita Prismoihin – suosittu papukaijakuosi saa jatkoa!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 20.9.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Ivana Helsinki jatkaa yhteistyötä Prisman kanssa. Katso, millaisia ihastuttavia puseroita ja mekkoja kaupoista löytyy.

Ivana Helsinki tunnetaan näyttävistä kuoseistaan, joihin on tallennettu henkilökohtaisia tarinoita, muistoja ja tunteita. 20-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Ivana Helsinki julkisti yhteistyössä Prisman kanssa butiikkimalliston, joka tuli myyntiin huhtikuun lopussa.

Lovestories-niminen mallisto saa nyt syksyllä jatkoa. Uusina tuotteina myyntiin tulevat Aada-, Anja-, Sofia- ja Ida-mekot sekä Maaria- ja Maija-puserot. Vaatteet alkavat jo osin olla Prismoissa.

"Huhtikuussa myyntiin tulleet Ivana Helsingin vaatteet on lähes myyty ja palaute on ollut hyvää", kertoo Prisman valikoimapäällikkö Nina Paavilainen.

Hänen mukaansa etenkin vaaleapohjainen papukaijakuosinen mekko myytiin vauhdilla, kun kesän helteet olivat kuumimmillaan.

Samoin musta papukaijakuosi ja musta pitsimekko olivat suosittuja. Katso tästä kuvat kevään mallistosta.

Lisää papukaijakuosia

Kesällä ihastusta herättänyt Paola Suhosen Paradise Birds -kuosi jatkaa syksyn malliston kulmakivenä. Näyttäviä papukaijoja mustalla pohjalla esittävä nähdään Ida-mekossa ja Maaria-puserossa.

Lintukuosin taustalla on Paolan lapsuusmuisto papukaijapuistosta Espanjassa. Häkkeihin suljetuissa linnuissa yhdistyvät kauneus ja melankolinen haikeus siitä, pitäisikö niiden olla sittenkin vapaita.

Paradise Birds -kuosin lisäksi lintuteemaa jatkaa Sofia-mekon Indian Summer -kuosi. Kyseinen sulkakuvio on aiemmin näyttäytynyt Ivana Helsingin vuoden 2012 Indian Summer -mallistossa.

Lovestories-malliston uusi ja huomiota herättävä Amber-kuosi kuuluu Ivana Helsingin vuoden 2018 teemaan: Amber, Shells & Stones. Kiehtova meripihkakuvio on syntynyt siitä, kun Suhonen pienenä tyttönä löysi äitinsä korulaatikosta meripihkariipuksen, jonka sisältä pilkisti hyönteinen. Meripihkaa jäljittelevää printtiä käytetään nyt Anja-mekoissa.

Mekoilla tyttöjen nimet

Nyt Prismoihin saapuvien mekkojen nimet noudattavat Ivana Helsingin perinteistä linjaa, eli jokaisella mekolla on tytön nimi. Taustalla on ajatus, että mekko on kuin ystävä, johon liittyy muistoja ja tunteita. Inhimillisellä nimellä se irrottautuu hetkellisistä trendeistä ja ilmentää muodin ajattomuutta.

"Yhteistyön lähtökohtana on eksklusiivisen muodin tarjoaminen helposti suuremmalle yleisölle. Ivana Helsinki on loistava yhteistyökumppani, koska heillä on samanlainen lähestymistapa muotiin kuin meillä. Ivana Helsinki on tehnyt muotivaatteita kaiken kokoisille ja ikäisille naisille jo vuosia. Näkemyksemme demokraattisesta muodista ja pukeutumisesta kohtasivat välittömästi", valikoimapäällikkö Nina Paavilainen kertoo.

Lisää aiheesta