Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Gloria Fashion Show 31.8.2018.

Löytyykö vaatekaapistasi nämä syysmuodin trendit? Ylläty, miten rennosti voi olla tyylikäs

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 6.9.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Tänä syksynä kietoudutaan ruutuihin ja näyttäviin printteihin. Väreissä näkyy maanläheisiä sävyjä.

Syksy tuo katumuotiin tummaa purppuraa, pirteää keltaista ja näyttäviä printtejä. Esimakua tästä saatiin vuosittaisessa muotitapahtumassa Gloria Fashion Show´ssa elo-syyskuun vaihteessa.

Jos haluat olla tänä syksynä trenditietoinen, pukeudu ruutukuoseihin, tweedvaatteisiin tai kauniisiin printteihin. Älä luovu vielä kaikista kesän kukkakuoseistakaan, koska ne piristävät kivasti tummia tyylikkäitä syyssävyjä.

Klassisen mustan rinnalle voit yhdistää vaikkapa violetin vivahteita tai metsänvihreää. Säihke ja kiiltokin on sallittua – samoin ripaus nahkaa.

Rennosti tyylikästä

Pehmeiden neuleiden ja istuvien pukujen ohella syksyllä panostetaan rentouteen. Muodikas yhdistää nyt collegen ja jakun. Rentous näkyy myös ylisuurissa puseroissa ja paitamekoissa.

Hihojen kuuluu olla väljiä ja röyhelöisiä.

Sporttisuuskin saa näkyä. Kaduilla vilisee tennareita ja tasapohjaisia jalkineita. Tyylikäs nahkakenkä on kuitenkin edelleen takuuvarma valinta.

Kaapelitehtaalla Helsingissä järjestetyn Gloria Fashion Show´n catwalkilla nähtiin muun muassa Erja Häkkinen ja Ninja Sarasalo. Lue Erjan ajatuksia muodista. Ninja kertoi haastattelussamme urastaan mallina.

Lue lisää

Lisää aiheesta