Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ota mallia unelmien poikamieheltä: 5 rentoa kevättyyliä

Teksti:
Anita Rönkkö ja Mirkka Siusluoto
Kuvausjärjestelyt:
Mirkka Siusluoto, Anna Sofia Kojonen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 17.3.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Tuomas Sahimaa, 30, on lentäjä ja poikamies, joka etsii rakkautta tosi-tv-ohjelmassa Bachelor Suomi. Katso miten Sokos vaatetti Bachelorin kevääseen ja lue samalla, mitä Tuomas kertoo rakkaudesta.

Miten päädyit etsimään rakkautta tv-ohjelmassa?

Olin sellaisessa elämän­vaiheessa, että halusin löytää jonkun. Olen realisti: jos haluaa tavata sen yhden, on paras tavata paljon ihmisiä.

Millaista parisuhdetta arvostat?

Ihailen pariskuntia, jotka ovat olleet pitkään yhdessä ja joilla on paljon lapsia. Välillä on ehkä ollut huonojakin hetkiä, mutta suhteen hyväksi on tehty töitä.

Mikä on pisin suhteesi?

Olin suhteessa kymmenen vuotta, mutta välillä pidimme taukoa.

Onko ulkonäkö sinulle tärkeä?

Totta kai ulkonäkö on vahva tekijä, mutta ihastuneena näkee toisen ihan eri tavalla kuin muut ihmiset. On mahtavaa herätä jonkun sellaisen vierestä, josta voi ajatella, että siinä on maailman kaunein nainen.

Oletko tehnyt rakkauden takia jotain sellaista, mitä kadut?

Minulla oli ensimmäinen tyttöystävä, kun olin 12. Asuimme eri paikkakunnilla. Kun erosimme, lakkasin vastaamasta hänen soittoihinsa. Kaikki ihmettelivät, miksi puhelin soi koko ajan.

Millaisia asioita haluat tehdä elämäsi naisen kanssa?

Kaiken. Haluan jakaa elämän ihanuu­det, lomat, mökkimatkat ja virstanpylväät elämässä.

Mikä saa sinut ärsyyntymään parisuhteessa ja mikä on sinulle syy erota?

Jonkin pienen eleen tai sanan ylianaly­sointi. Voi hyvää päivää, kuinka ärsyttä­vää se on! Erilaiset tulevaisuudennäkymät ovat minulle eroperuste.Jos toinen haluaa esi­merkiksi muuttaa ulkomaille ja toinen ei, suhdetta on aika vaikea jatkaa.

Mikä on suurin pettymyksesi rakkaudessa?

Olen oppinut, että joskus pelkkä rakastaminen ei riitä. Ihmisten pitää myös sopia yhteen.

Ihastutko helposti?

Taidan ihastua. Riippuu tietysti elämän­tilanteesta: jos on kesä ja olen sinkku, ihastun helposti ja jatkuvasti. Olen ehkä nytkin ihastunut.

Vaatteet: Sokos Helsinki ja Sokos Kaari

Lisää aiheesta