Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tässä Marks & Spencerin luottotuotteet: aluspaitojen kuningatar, siliävät pellavapaidat ja 6 muuta kestohittiä

Teksti:
Inka Ikonen
Asiantuntijat:
Taiju Masalin, Satu Väyrynen
Kuvat:
Lari Lappalainen
Julkaistu: 26.7.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Oletko sinäkin jo löytänyt Marks & Spencerin luottotuotteet? Merkki on tunnettu muun muassa edullisista, konepestävistä kashmirneuleista ja silkkipaidoista sekä sukkahousuistaan ja alusvaatteistaan.

1. Housut

Marks & Spencerin myydyimmissä tuotteissa korostuvat ehdottomasti housut. Housuvalikoima on todella laaja ja mikä parasta suomalaiselle kuluttajalle - montaa mallia saa kolmessa eri lahjepituudessa!

2. Konepestävät kashmirneuleet

Alle 100 eurolla kashmirneule. Eikö kuulostakin ihmeelliseltä?

Mutta näin se nyt vain one, eikä laadusta ole tingitty. Itse asiassa Marks & Spencerin käyttämä kashmirlanka on niin kestävää ja laadukasta, että vaatteita voi huoletta pestä pyykinpesukoneessa pesuohjeen mukaan.

3. Silkkipuserot

Luonnonmateriaalin kysyntä kasvaa koko ajan. Tämä näkyy myös liikkeen silkkipuseroiden suosiossa, jotka ovat kashmirvaatteiden tapaan konepestäviä.

4. Pellavavaatteet

Helposti siliävät ja viilentävät pellavavaatteet ovat niin suuri hitti, että ne myydään monesti nopeasti loppuun. Pellavavaatteita löytyy laajasti mekoista puseroihin.

5. Paitapuserot

Jos tarvitsee valkoisen siistin paitapuseron, löytää sellaisen varmasti Marks & Spenceriltä. Paidoissa on hyvä hinta-laatusuhde ja kokoja löytyy 34-50. Liikkeen vahvuutena juttuun haastatellut hankintapäälliköt pitävätkin juuri vaatteiden laajaa kokovalikoimaa.

6. Miesten alusvaatteet

Kun edelliset kuluvat loppuun, kalsareita ja sukkia ostaa jälleen Marks & Spenceriltä seuraavaksi viideksi vuodeksi. Niitä saa nimittäin isoissa säästöpakkauksissa, ja alushousuissa on miellyttävä Flex-It-ominaisuus, jonka ansiosta ne vielä venyvätkin mukavasti päällä.

7. Naisten sukkahousut

Vuoden myydyin tuote ovat Body Sensor -sukkahousut, jotka reagoivat ympäristön lämpötilaan. Viileällä säällä ne lämmittävän ja lämpimällä säällä viilentävät.

8. Muotoilevat alusvaatteet

Marks & Spencer on erittäin tunnettu edullisista mutta laadukkaista alusvaatteistaan, kuten rintaliiveistään. Mutta tuotteiden joukossa on yksi kuningatar: kevyesti muotoileva aluspaita. Se tukee, tasoittaa siluettia ja saumattomuutensa takia ei paista vaatteiden alta.

Tuotteita saa Sokoksen verkkokaupasta ja laajasti Sokoksista ympäri maan.

Juttua varten on haastateltu Sokokselta hankintapäällikkö Taiju Masalinia ja Satu Väyrystä.

Lue myös: