Hunajaiset ruusukaalit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajaiset ruusukaalit

Hunajainen ruusukaali ohje
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Ryöpätyille ruusukaaleille riittää nopea paistaminen kuumalla pannulla. Saat ruusukaali -ohjeeseen makean vivahteen lisäämällä hunajaa.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Ruusukaalia
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Voita
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Sitruunamehua
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Näin teet

1

Keitä ruusukaaleja suolalla maustetussa vedessä 3–4 minuuttia. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä. Halkaise isot ruusukaalit.

300 g
Ruusukaalia
1/2 tl
Suolaa
2

Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää ruusukaalit ja kuumenna sekoitellen, kunnes kaalit saavat vähän väriä. Lisää hunaja, sitruunamehu ja mausteet. Kuumenna hetki.

1 rkl
Voita
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Sitruunamehua
1/4 tl
Mustapippuria
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 26.9.2016
Muokattu: 9.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g22 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa7 g26 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj381 1522
Energiaa kcal91 363

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja6 g22 g
Proteiinia1 g4 g
Rasvaa7 g26 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj381 1522
Energiaa kcal91 363

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,25 tl Mustapippuria

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.