Keitä ruusukaaleja suolalla maustetussa vedessä 3–4 minuuttia. Kaada siivilään ja jäähdytä kylmällä vedellä. Halkaise isot ruusukaalit.
Kuumenna voi-öljyseos paistinpannulla. Lisää ruusukaalit ja kuumenna sekoitellen, kunnes kaalit saavat vähän väriä. Lisää hunaja, sitruunamehu ja mausteet. Kuumenna hetki.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
381
91
6,5 g
2,0 g
5,5 g
5,5 g
2,0 g
1,0 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli