Kebabit | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruokavaliot

Ainekset

8 kpl
Pitaleipää

kebabliha

750 g
Naudan paistijauhelihaa
3 rkl
Pihvimaustetta
2 tl
Paprikajauhetta
2 tl
Suolaa

lisäksi:

Jäävuorisalaattia suikaleita
Maustekurkku- ja tomaattiviipaleita
Säilykepepperoneja
Valmista valkosipuli- ja chilikastiketta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane jauheliha ja mausteet monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Jauha seosta 10 minuuttia, jotta lihasta tulee kiinteää massaa. Muotoile massasta kostutetuin käsin tanko ja kääri se kaksinkertaiseen folioon. Kypsennä 100-asteisessa uunissa 3 tuntia. Nosta liha uunista ja anna vetäytyä ennen leikkaamista. Vuole lihasta ohuita siivuja. Lämmitä pitaleivät ja täytä lihasiivuilla, salaatilla, suolakurkuilla, tomaateilla ja pepperoneilla. Tarjoile lisänä kastikkeita.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.