Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lehtiö ja kynä ovat Maria Kilpiön tärkeimmät työvälineet, kun hän kirjaa ylös asiakkaan juhlatoiveet.
Lehtiö ja kynä ovat Maria Kilpiön tärkeimmät työvälineet, kun hän kirjaa ylös asiakkaan juhlatoiveet.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Food Market Herkun Maria Kilpiö: Huomioi ainakin nämä asiat juhlia järjestäessä

Food Market Herkku avattiin lokakuussa Helsingissä. Ruokakauppa sijaitsee Stockmannin pohjakerroksessa.
Food Market Herkku avattiin lokakuussa Helsingissä. Ruokakauppa sijaitsee Stockmannin pohjakerroksessa.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Katso kaikki Food Market Herkun reseptit

Janne Toivonen suosii kotimaista varhaisperunaa, mutta sitä odotellessa voi syödä ulkomaistakin.
Janne Toivonen suosii kotimaista varhaisperunaa, mutta sitä odotellessa voi syödä ulkomaistakin.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Mikä on tämän vuoden muotiperuna, Food Market Herkun manager Janne Toivonen?

Heidi Kaukon mielestä arjen ruoan pitää olla simppeliä, mutta silti hyvää. Yrttien avulla se onnistuu.
Heidi Kaukon mielestä arjen ruoan pitää olla simppeliä, mutta silti hyvää. Yrttien avulla se onnistuu.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Lisää tilaa ja lisää lajeja – Heidi Kauko hullaantui yrteistä ja kannustaa asiakkaitakin kokeilemaan niitä monipuolisesti

89-vuotias Gilbert Janin on yksi juustolan paikallisista maidontuottajista.
89-vuotias Gilbert Janin on yksi juustolan paikallisista maidontuottajista.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Gilbert, 89, on yksi syy siihen, että Alppien herkkujuusto on itkettävän hyvää

Jenni Kankkonen aikoo hakea uusia makupareja esimerkiksi kahvista ja konvehdeista joulun jälkiruokapöytään
Jenni Kankkonen aikoo hakea uusia makupareja esimerkiksi kahvista ja konvehdeista joulun jälkiruokapöytään

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Food Market Herkun ammattilainen ei jätä joulua sattuman varaan - Katso Jennin vinkit maistuvaan jouluun

Food Market Herkun työntekijä Heta Suokko
Food Market Herkun työntekijä Heta Suokko

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Herkun juustoasiantuntijan suosikit tulevat Alpeilta – yksi uskomus ulkomaisista juustoista ei pidä paikkaansa

Toni Salminen innostui oluista viitisen vuotta sitten.
Toni Salminen innostui oluista viitisen vuotta sitten.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

”Käynnissä on oluiden vallankumous”, sanoo Food Market Herkun ammattilainen – Tämä oluttrendi villitsee maailmalla

Liha- ja kalamestari Mikko Forsberg
Liha- ja kalamestari Mikko Forsberg

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Miten tehdään hyvät rapujuhlat? Reilut 35 vuotta rapuja myynyt Mikko kertoo vinkkinsä

Matilda Mela (vas.) ja Kaisa-Leena Pesonen pursottavat massaa muotteihin.
Matilda Mela (vas.) ja Kaisa-Leena Pesonen pursottavat massaa muotteihin.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Oletko vegaani ja pidät valkohomejuustosta? Helsingin Metsälässä syntyy hienostunut ja suosittu pähkinäinen herkku

Food Market Herkun osastopäällikkö Jani Jäkärä on niin intohimoinen grillaaja.
Food Market Herkun osastopäällikkö Jani Jäkärä on niin intohimoinen grillaaja.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Itiksen grillimestari suosittelee tekemään grillilihan marinadin itse

Ismo Sipeläinen suunnitteli kesän Food Market Herkun Chefs in Season -valmisannokset.
Ismo Sipeläinen suunnitteli kesän Food Market Herkun Chefs in Season -valmisannokset.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Huippukokki Ismo Sipeläinen: ”Valmisruoassakin on oltava wow-efektiä”

Ravintolakriitikko Jay Rayner
Ravintolakriitikko Jay Rayner

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Maailman pelätyin ravintolakriitikko tekee varaukset salanimellä ja pitää juustopaahtoleivistä – lue 5 faktaa Jay Raynerista

Vihreää ja valkoista parsaa keitettynä.
Vihreää ja valkoista parsaa keitettynä.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Mikä on sopiva keittoaika parsalle? Näillä ohjeilla keität täydellistä vihreää ja valkoista parsaa

Parsaa ja Iberico-porsaan sisäfilettä.
Parsaa ja Iberico-porsaan sisäfilettä.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Unohda parmankinkku ja parmesaani - kokeile uusia yhdistelmiä vihreän ja valkoisen parsan kanssa!

Janne Back työskentelee osastopäällikkönä Tapiolan Food Market Herkussa.
Janne Back työskentelee osastopäällikkönä Tapiolan Food Market Herkussa.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Tapiolan Herkku toteutti asiakkaiden toiveen – ruokaostosten lomassa voi nauttia tapaksia ja samppanjaa

Toni Kostian suunnitteli Food Market Herkussa myytävät Chefs in Season -valmisruoat
Toni Kostian suunnitteli Food Market Herkussa myytävät Chefs in Season -valmisruoat

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Huippukokki Toni Kostian: ”Helpolle ruoalle on paikkansa arjessa”

Kahvinviljelijä Godnice Asenta Lema 1,5 hehtaarin tilallaan.
Kahvinviljelijä Godnice Asenta Lema 1,5 hehtaarin tilallaan.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Naisten Pankin kahvi ja tee tukevat naisten työllistymistä

Paistetut siikafileet, porkkana-purjopaistos ja tillivoimuusi
Paistetut siikafileet, porkkana-purjopaistos ja tillivoimuusi

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Miten valmistan vastuullisesti kalaruoan, joka maistuu lapsille? MSC-merkki on varma valinta

Jesse on töissä Food Market Herkun kalatiskillä
Jesse on töissä Food Market Herkun kalatiskillä

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Food Market Herkun Jessellä on erityinen taito - "Osterin avaaminen on tekniikkalaji"

Food Market Herkku avattiin lokakuussa Helsingissä. Ruokakauppa sijaitsee Stockmannin pohjakerroksessa.
Food Market Herkku avattiin lokakuussa Helsingissä. Ruokakauppa sijaitsee Stockmannin pohjakerroksessa.

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Food Market Herkku listattiin maailman 16 kiinnostavimman ruokakaupan joukkoon

Food Market Herkku
Food Market Herkku

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Herkussa saa kulkea vaistojen varassa – suunnittelu pohjautuu intuitiiviseen opastukseen

Huippukokki Eero Vottonen: "Puolivalmisteista voi hakea inspiraatiota"
Huippukokki Eero Vottonen: "Puolivalmisteista voi hakea inspiraatiota"

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Huippukokki Eero Vottonen: "Puolivalmisteista voi hakea inspiraatiota"

Tutkija Sami Koponen: "Kaupan pitää olla kiinni globaalissa ruoka-ajassa"
Tutkija Sami Koponen: "Kaupan pitää olla kiinni globaalissa ruoka-ajassa"

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Tutkija Sami Koponen: "Kaupan pitää olla kiinni globaalissa ruoka-ajassa"