Tustustu Food Market Herkun arkeen ja tarinoihin tuotteiden takana | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Lehtiö ja kynä ovat Maria Kilpiön tärkeimmät työvälineet, kun hän kirjaa ylös asiakkaan juhlatoiveet.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Food Market Herkun Maria Kilpiö: Huomioi ainakin nämä asiat juhlia järjestäessä

Food Market Herkku avattiin lokakuussa Helsingissä. Ruokakauppa sijaitsee Stockmannin pohjakerroksessa.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Katso kaikki Food Market Herkun reseptit

Janne Toivonen suosii kotimaista varhaisperunaa, mutta sitä odotellessa voi syödä ulkomaistakin.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Mikä on tämän vuoden muotiperuna, Food Market Herkun manager Janne Toivonen?

Heidi Kaukon mielestä arjen ruoan pitää olla simppeliä, mutta silti hyvää. Yrttien avulla se onnistuu.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Lisää tilaa ja lisää lajeja – Heidi Kauko hullaantui yrteistä ja kannustaa asiakkaitakin kokeilemaan niitä monipuolisesti

89-vuotias Gilbert Janin on yksi juustolan paikallisista maidontuottajista.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Gilbert, 89, on yksi syy siihen, että Alppien herkkujuusto on itkettävän hyvää

Jenni Kankkonen aikoo hakea uusia makupareja esimerkiksi kahvista ja konvehdeista joulun jälkiruokapöytään
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Food Market Herkun ammattilainen ei jätä joulua sattuman varaan - Katso Jennin vinkit maistuvaan jouluun

Food Market Herkun työntekijä Heta Suokko
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Herkun juustoasiantuntijan suosikit tulevat Alpeilta – yksi uskomus ulkomaisista juustoista ei pidä paikkaansa

Toni Salminen innostui oluista viitisen vuotta sitten.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

”Käynnissä on oluiden vallankumous”, sanoo Food Market Herkun ammattilainen – Tämä oluttrendi villitsee maailmalla

Liha- ja kalamestari Mikko Forsberg
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Miten tehdään hyvät rapujuhlat? Reilut 35 vuotta rapuja myynyt Mikko kertoo vinkkinsä

Matilda Mela (vas.) ja Kaisa-Leena Pesonen pursottavat massaa muotteihin.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Oletko vegaani ja pidät valkohomejuustosta? Helsingin Metsälässä syntyy hienostunut ja suosittu pähkinäinen herkku

Food Market Herkun osastopäällikkö Jani Jäkärä on niin intohimoinen grillaaja.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Itiksen grillimestari suosittelee tekemään grillilihan marinadin itse

Ismo Sipeläinen suunnitteli kesän Food Market Herkun Chefs in Season -valmisannokset.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Huippukokki Ismo Sipeläinen: ”Valmisruoassakin on oltava wow-efektiä”

Ravintolakriitikko Jay Rayner
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Maailman pelätyin ravintolakriitikko tekee varaukset salanimellä ja pitää juustopaahtoleivistä – lue 5 faktaa Jay Raynerista

Vihreää ja valkoista parsaa keitettynä.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Mikä on sopiva keittoaika parsalle? Näillä ohjeilla keität täydellistä vihreää ja valkoista parsaa

Parsaa ja Iberico-porsaan sisäfilettä.
Yhteistyössä:Food Market Herkku

Unohda parmankinkku ja parmesaani - kokeile uusia yhdistelmiä vihreän ja valkoisen parsan kanssa!