Pekoniin käärityt varsiparsakaalit
Ainekset
TOMAATTINEN KERMAVIILIKASTIKE
Vinkki: Voit kypsentää varsiparsakaaliniput myös 250-asteissa uunissa 10 minuuttia.
Näin teet
Valmista kermaviilikastike. Kuutioi tomaatit pieniksi. Hienonna sipulinvarsi ja purista sitruunan mehu. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa.
Laita varsiparsakaalit kulhoon. Lisää öljy, suola ja pippuri. Jaa varsiparsakaalit kuuteen nippuun. Kääri pekonisiivut napakasti nippujen ympärille.
Paahda varsiparsakaaleja grillissä keskilämmöllä tai hiilloksella noin 10–15 minuuttia käännellen niin, että ne kypsyvät ja pekoni rapeutuu. Tarjoa tomaattisen kermaviilikastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 3 g | 17 g |
Proteiinia | 6 g | 36 g |
Rasvaa | 18 g | 106 g |
Kuituja | 1 g | 7 g |
Energiaa kj | 836 | 5014 |
Energiaa kcal | 200 | 1198 |
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 3 g | 17 g |
Proteiinia | 6 g | 36 g |
Rasvaa | 18 g | 106 g |
Kuituja | 1 g | 7 g |
Energiaa kj | 836 | 5014 |
Energiaa kcal | 200 | 1198 |