Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kirjailijan kuudes aisti – sukelluksia kirjallisuuteen ja elämään

Yhteishyvän uudessa videosarjassa Kirjailijan kuudes aisti sukelletaan kirjallisuuden ja lukemisen maailmaan. Toisessa jaksossa vieraana on tanssitaiteilija ja kirjailija Hanna Brotherus, joka kirjoittaa parhaillaan kolmatta teostaan. Lue myös aiempia tarinoita kirjailijoiden suhteesta arkeen, elämään ja ruokaan.
Koostaja:
Yhteishyvän toimitus
Kuvat:
Tomi Hänninen
Julkaistu: 11.1.2023
|
Muokattu: 26.4.2023

Kirjailijan kuudes aisti: Hanna Brotherus

Kirjailijan kuudes aisti -videosarjan toisen jakson vieraana on tanssitaiteilija ja kirjailija Hanna Brotherus, joka kirjoittaa parhaillaan kolmatta teostaan. Se on suunnattu nuorille ja käsittelee äitejä ja tyttäriä. Lue lisää ja katso videolta, missä, miten ja miksi Brotherus kirjoittaa.

Kirjailijan kuudes aisti: Antti Reini

Kirjailijan kuudes aisti -sarjan ensimmäisessä osassa vierailee monipuolinen taiteila Antti Reini. Hän kertoo kirjoittavansa öisin ja luottavansa intuitioon — ja kokee voivansa tehdä mitä vain. Lue lisää ja katso videolta, mistä kaikesta Reini ammentaa eväitä taiteeseen ja kirjoittamiseen.

Lue myös muiden kirjailijoiden oivalluksia arjesta ja elämästä

Kirjailijoiden ajatuksia ruoasta

Tutustu myös Yhteishyvän omaan keittokirjaan