Fanit tapasivat Stacy Igelin – Heini, 30: "Toivon, että maailma kehittyy moniarvoisemmaksi" | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Fanit tapasivat Stacy Igelin – Heini, 30: "Toivon, että maailma kehittyy moniarvoisemmaksi"

Veera, Jasmin ja Heini pääsivät tekemään omia t-paitoja ihailemansa Stacy Igelin kanssa.

Veera, Jasmin ja Heini pääsivät tekemään omia t-paitoja ihailemansa Stacy Igelin kanssa.

Kymmenkunta onnekasta fania pääsi tapaamaan vaatesuunnittelija Stacy Igeliä tekstiilityöpajaan Helsingin HAM-taidemuseossa. He keskustelivat idolinsa kanssa muun muassa kiusaamiseen puuttumisesta ja oman äänen löytämisestä.

Jaa Somessa
Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
SOK

Jasmin, 20.

"Boy Meets Girl -vaatemerkki edustaa minulle tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Olen itse joutunut kiusatuksi ja mielestäni on tärkeää, että on olemassa brändi, joka tuo suoraan esiin sen, että kiusaaminen on väärin. Näin Boy Meets Girl on tehnyt Fk Bullies -kampanjallaan."

Veera Tikka, 22.

"Arvostan, että Prisma on mukana Pridessa. Mielestäni on tärkeää, että yritykset näyttävät tukensa Priden sanomalle. Kaikki eivät vielä uskalla olla näkyvästi mukana, mutta kun joku lähtee, innostaa se varmasti muitakin. Suvaitsevaisuus tarkoittaa minulle sitä, että kenenkään ei tarvitse murehtia, kelpaako sellaisena kuin on."

Heini Parolin, 30.

"Löysin Boy Meets Girl® -merkin Prismassa asioidessani. Pidän kovasti vaatteiden väreistä ja logon siluettikuvista. Myös brändin välittämät sanomat ovat tärkeitä. Toivon, että maailma kehittyy moniarvoisemmaksi niin, että kaikilla on samat oikeudet. Silloin ympärilläni olevat ihmiset voisivat paremmin."

Julkaistu: 28.6.2018
Muokattu: 15.5.2019
Jaa Somessa