Tuliset broilerinsiivet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tuliset broilerinsiivet

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kg
Tulisia broilerinsiipiä tai marinoituja broilerinkoipia ja 1 tl chiliä
Savustuspussi

salaatti:

200 g
Ruismakaroneja
Vettä, suolaa
3 - 4 kpl
Varsisellerin vartta
1 kpl
Pieni sipuli
Puolikas purjo
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 dl
Hillosipuleita

kastike:

1 dl
Chiliketsuppia
1/2 dl
Öljyä
2 - 3 rkl
Hillosipuleiden lientä
1/2 tl
Mustapippurirouhetta
1/2 tl
Korianteria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Savusta tulisia broilerinsiipiä Voimakas tai Normaali Savu -savustuspussissa ohjeen mukaan tunnin ajan. Jos et saa siipiä, savusta samalla tavalla marinoituja koipia. Lisää marinoituihin koipiin lisämausteeksi yhteensä 1 tl chiliä varovasti ripotellen. Jos et saa marinoituja koipia, marinoi ne itse valmiilla marinadikastikkeella ja lisää chili marinadiin lisämausteeksi.Keitä ruismakaronit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, valuta ja jäähdytä.Silppua kuorittu sipuli ja pesty purjo sekä sellerinvarret. Sekoita kastike ja kaada se makaronien joukkoon. Yhdistä kaikki salaattiainekset ja mausta salaatti halutessasi valkosipulilla. Kaada salaatti keoksi vadille ja nosta savustetut broilerin siivet tai koivet sen päälle. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä leivän kanssa.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 13.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.