Juustoinen kebabkiusaus - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen kebabkiusaus

Juustoinen kebabkiusaus
Annokset
6
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
200°C
Ruokavalio
Maistuva kebabkiusaus valmistuu helposti pakasteista. Kebabvuoka saa juustoisan lisän leipäjuustosta.
Jaa Somessa

Ainekset

750 g
(1 ps) Kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
400 g
(1 ps) Kotimaista-kebablastuja (pakaste)
200 g
(1 ps) Kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
5 dl
(2 prk) Kotimaista-pippuri-ruokakermaa
335 g
(1 pkt) Kotimaista-leipäjuustoa

Voit käyttää reseptissä Kotimaista-sarjan tuotteita. Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Näin teet

1

Lado perunat ja kebablastut voideltuun uunivuokaan. Lisää keittojuurekset ja kermat. Paista 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia.

400 g
(1 ps) Kotimaista-kebablastuja (pakaste)
750 g
(1 ps) Kotimaista-valkosipuliperunoita (pakaste)
200 g
(1 ps) Kotimaista-keittojuureksia (pakaste)
5 dl
(2 prk) Kotimaista-pippuri-ruokakermaa
2

Paloittele leipäjuusto ja levitä vuoan pinnalle. Paista vielä 15 minuuttia.

335 g
(1 pkt) Kotimaista-leipäjuustoa
Resepti
Sanna Autio
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 31.10.2019
Muokattu: 22.11.2019