Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marja-Liisa Neuvonen, Store Manager, Marks & Spencer, Sokos Helsinki

Brittimuodin esiinmarssittaja

Teksti:
Sanna Suokko
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 23.10.2014
|
Muokattu: 31.8.2020
Suomen ensimmäinen Marks & Spencer -myymälä avattiin Sokos Helsinkiin. Myymälän Store Manager uskoo brändin kiinnostavan suomalaisia.

"Tulin S-ryhmään töihin kymmenen vuotta sitten. Aloitin SOK:ssa ketjuohjauksessa kauneuden tiimissä, ja työ imaisi mukaansa heti! Lähdin Kuopioon Sokoksen tavaratalojohtajaksi ja sieltä takaisin pääkaupunkiseudulle, ensiksi Tapiolaan ja sitten keskustan Sokokselle ja Hakaniemeen. Olen tehnyt lanseerauksia, remontteja, myymälöiden avauksia ja lopetuksia. Olen elänyt myymälän arkea, mutta yhteistä kaikelle tekemiselle on ollut intohimoni muotiin ja siihen, että saan tehdä palkitsevaa työtä asiakkaiden ja samanhenkisten ihmisten kanssa.

Kun kuulin, että Marks & Spencer ja S-ryhmä ovat solmineet franchising-sopimuksen, olin todella innoissani. Näin heti, miten se täydentää Sokoksen kokonaisuutta. Marks & Spencerillä on rautainen osaaminen ja 130-vuotinen historia. Myymälöiden myötä saamme Suomeen muotia, joka erottaa meidät muusta tarjonnasta. Brittiläinen laadukkuus, trendikkyys ja huolitellut yksityiskohdat yhdistettyinä sopivaan hintatasoon houkuttelevat. Marks & Spencerin omat brändit tunnetaan jo yli 50 maassa.

Marks & Spencer pukee eri-ikäiset naiset ja miehet päästä varpaisiin asusteita myöten. Alusvaatteistaan ketju on erityisen kuuluisa, mutta myös esimerkiksi naisten businesspukeutumisen puolelle meille tulee paljon uutta annettavaa. Lisäksi meille tulee neljänteen kerrokseen herkkupuoti, jossa on valikoitu otos hienoimpia englantilaisia tuotteita, kuten teetä, keksejä ja suklaata.

On upeaa päästä aloittamaan jotain ihan uutta. Koko henkilökunnalla on mahtava draivi päällä. Uskon, että asiakkaat tulevat ihastumaan kauniiseen myymäläämme ja sen uudenlaiseen tarjontaan sekä palveluun."

_Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden
 ammattilaisten tarinoita._

Lisää aiheesta