Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuija Kaasalainen, rekrytointivastaava, HOK-Elanto

"Innostun jokaisesta työhaastattelusta"

Teksti:
Sanna Suokko
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.2.2014
|
Muokattu: 31.8.2020
HOK-Elannon rekrytointivastaava Tuija Kaasalainen innostuu edelleen työhaastatteluista.

"Olen työskennellyt rekrytointiemme parissa lähes 25 vuotta. Innostun yhä edelleen jokaisesta työhaastattelusta. HOK-Elanto on merkittävä työnantaja, ja saamme vuositasolla kymmeniä tuhansia hakemuksia. Jo talossa olevat ja uudet, taloon tulevat ihmiset ovat työni suola.

Kevät on erityisen kiireistä aikaa, kun käsittelyyn tulee tuhansia kesätyöhakemuksia.

Olemme iloisia siitä, että voimme kantaa vastuumme työnantajana sekä tarjota töitä ja harjoittelupaikkoja pääkaupunkiseudun nuorille. Moni heistä jää kesän jälkeen tekemään töitä opintojensa ohessa. Asiakaspalvelutyöstä saatu kokemus on suuri plussa, oli nuoren tuleva ala mikä tahansa.

Rekrytointia on vuosien aikana helpottanut sähköinen hakujärjestelmä, joka kohtelee hakijoita samanarvoisesti. Joukosta auttavat erottumaan huolellisesti täytetty työhakemus ja myönteisen asenteen välittyminen. Jos kutsu haastatteluun tulee, kannattaa olla avoin ja rehellinen. Reipas nuori herättää luottamusta, vaikka työkokemusta ei vielä olisikaan kertynyt.

Mieltä sykähdyttävintä on nähdä, kuinka aikoinaan näpsäkkänä kesätyttönä tai -poikana aloittanut nuori päättää jäädä taloon ja vuosien saatossa etenee esimieheksi asti. Näin isossa yrityksessä vain taivas on rajana. Jos intoa ja kykyjä riittää, mahdollisuuksia koulutukseen ja uralla etenemiseen löytyy."

Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden ammattilaisten tarinoita.

Lisää aiheesta