Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mika Karonen, keittiömestari, Break Sokos Hotel Flamingo, Amarillo, Sokotel Oy

Keittiönsä kehittäjä

Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.9.2014
|
Muokattu: 31.8.2020
Flamingon Amarillon keittiömestari nauttii esimiestyöstä ja ruokalistan kehittämisestä.

"Olen työskennellyt Vantaalla Flamingon Amarillossa reilut kaksi vuotta. Kiinnostus keittiöön kulkee suvussa. Pidän siitä, että saan tehdä töitä käsilläni ja käyttää luovuuttani. Keittiömestarina olen myös tulosvastuussa ja vastaan viime kädessä siitä, että asiakkaat tulevat ravintolaan toistekin.

Sain keväällä S-Chef-tunnustuksen esimiestyöstäni. Minulla on kahdeksan alaista, jotka ovat hyvin sitoutuneita työhönsä ja auttavat kehittämään toimintaamme. Työyhteisömme on erittäin motivoiva, ja se antaa paukkuja jaksamaan kiireenkin keskellä.

Olen mukana myös Amarillon tuotekehitystiimissä, jossa kehitämme ruokalistaa asiakkaiden toiveiden mukaan. Laadimme uusia reseptejä, tarkistamme vanhoja, maistelemme ja muokkailemme niitä tarpeen mukaan. On hienoa päästä tuomaan omia näkemyksiä ison ketjun lautasille. Itse valitsen listaltamme useimmiten kunnon ulkofileepihvin ja jälkiruoaksi juustokakkua."

Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden ammattilaisten tarinoita.

Lisää aiheesta