Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rentoon nutturakampaukseen lisättiin näyttävä, aidoista kukista tehty kukkakoriste. Häämeikki vaatii kestävän pohjan ja siihen valittiin primer-pohjustustuote, jotta iho säilyy hehkeänä koko hääpäivän. Tanjan luomet meikattiin kauniiksi tummilla sävyillä ja katseeseen saatiin särmää irtoripsillä. Vadelman sävyisellä huulikiillolla häämeikki saatiin hehkumaan.

Kesämorsian Tanja muuttumisleikissä: Häämeikin täytyy kestää kyyneleitä ja hikihelmiä

Teksti:
Leena Lukkari
Kuvausjärjestelyt:
Tintti Leppänen hiukset Laura Hanski / Salon Klipsi Sokos Helsinki, Kukkakoriste Riia KOivisto / FAB Floral
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 6.6.2018
|
Muokattu: 31.8.2020
Kesämorsian Tanja Launeen, 43, paksuihin hiuksiin tehtiin rento ja ilmava nuttura, jota koristaa aidoista kukista tehty koriste. Tyyli sopii myös muille kesäjuhlien sankareille.

Kotiäiti ja yrittäjä Tanja Laune tapasi tulevan aviomiehensä Tinder-treffeillä kahvilassa neljä vuotta sitten. Muuttumisleikkiin houkuttivat lähestyvät häät. Tanja toivoi ideoita häämeikkiä ja -kampausta varten.

Hääpukuni ei ole ihan perinteinen valkoinen.

Tallinnassa pidettäviin häihin tulee 80 vierasta. Sekä morsian että sulhanen ovat olleet aiemmin naimisissa, joten vieraiksi on kutsuttu paljon ystäviä. "Järjestämme lapsille oman juhlan kotona", Tanja kertoi. Parilla ei ole yhteisiä lapsia. Tanjalla on kaksi lasta edellisestä liitostaan ja miehellä kolme.

Sekä morsian että sulhanen ovat elokuvafriikkejä, joten vieraita on pyydetty pukeutumaan 1920-luvun tyyliin Great Gatsby -elokuvan hengessä. "Hääpukuni ei ole ihan perinteinen valkoinen."

Ilmava Art deco -nuttura

Tanjalle tehtiin kampaus, josta hän voi ottaa mallia tulevaan hääkampaukseensa. Tanjan paksut ja karheat hiukset ovat kuin luodut kampausten tekoon. Niskanutturasta tehtiin rento ja ilmava. Muutama "karannut" suortuva kiedottiin korumaisesti nutturan päälle ja otsa sai kauniin kedonkukkamaisen puolipannan. Kampaus on 1920-lukua, mutta samalla hyvin muodikas ja tätä päivää.

Kampaus saa olla nyt pöyheä ja irtonainen, eikä nuoltu tönkkö, kampaaja Laura Hanski sanoi.

Hento roosa meikki

Aattoyön jännitys voi näkyä silmäpusseina, jotka saa talttumaan viilentävällä silmänympärystuotteella. Koska hääpäivä on tunteikas ja pitkä, meikin täytyy kestää kyyneleitä ja hikihelmiä.

"Häämeikin tärkein elementti on kestävä ja huolellisesti tehty pohja", meikkaaja-kampaaja Tintti Leppänen sanoo.

Tanjan huulet ja posket saavat hentoa roosaa ja korkeita kohtia korostetaan valoa tuovilla tuotteilla. Yläluomen pientä raskautta saadaan kepeämmäksi intensiivisellä ja kauniisti häivytetyllä varjostuksella silmänurkassa.

Lue lisää

Lisää aiheesta