Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tero Bister, tuoteryhmävastaava,
 Kodin Terra Hämeenlinna, Osuuskauppa Hämeenmaa

Koiran paras kaveri

Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.3.2014
|
Muokattu: 31.8.2020
Kodin Terra Hämeenlinnan tuoteryhmävastaava Tero Bister hyödyntää työssään omaa kokemustaan lemmikeistä.

"Vastaan puutarha- ja lemmikkieläinosastojen tuotevalikoimista yhdessä kollegani kanssa. Helmikuun alussa laajentunut Eläinmaailmamme palvelee koirien, kissojen, jyrsijöiden sekä akvaariokalojen omistajia. Myös ratsastajille löytyy tuotteita. Koska moni puutarhanhoidosta kiinnostunut on myös eläinten ystävä, on näppärää, että samasta paikasta saa molempien tuotealueiden tarvikkeita.

Lemmikkieläintarvikkeiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Eläimet ovat monille tärkeitä seuralaisia, ja niiden kanssa harrastetaan aktiivisesti. Eniten meillä myydään koirien ja kissojen ruokia sekä tarvikkeita. Valikoimassa on kuunneltu asiakkaiden toiveita. Hankimme eläintarvikkeita, kuten koirien ja kissojen nahkapantoja, myös paikallisilta toimittajilta.

Myös minun perheeseeni kuuluu karvaisia jäseniä. Neljä suomenlapinkoiraa lenkkeilyttää meitä säännöllisesti, ja olen myös aloitellut koirankasvattamista yhden pentueen verran. Oma kiinnostus ja kokemus auttavat työssä, vaikka aina riittää uutta opittavaa."

Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden ammattilaisten tarinoita.

Lisää aiheesta