Koiran paras kaveri | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Koiran paras kaveri

Koiran paras kaveri

Tero Bister, tuoteryhmävastaava,
 Kodin Terra Hämeenlinna, Osuuskauppa Hämeenmaa

Kodin Terra Hämeenlinnan tuoteryhmävastaava Tero Bister hyödyntää työssään omaa kokemustaan lemmikeistä.

Jaa Somessa
Teksti:
Katri Riihivaara
Kuvat:
SOK

"Vastaan puutarha- ja lemmikkieläinosastojen tuotevalikoimista yhdessä kollegani kanssa. Helmikuun alussa laajentunut Eläinmaailmamme palvelee koirien, kissojen, jyrsijöiden sekä akvaariokalojen omistajia. Myös ratsastajille löytyy tuotteita. Koska moni puutarhanhoidosta kiinnostunut on myös eläinten ystävä, on näppärää, että samasta paikasta saa molempien tuotealueiden tarvikkeita.

Lemmikkieläintarvikkeiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Eläimet ovat monille tärkeitä seuralaisia, ja niiden kanssa harrastetaan aktiivisesti. Eniten meillä myydään koirien ja kissojen ruokia sekä tarvikkeita. Valikoimassa on kuunneltu asiakkaiden toiveita. Hankimme eläintarvikkeita, kuten koirien ja kissojen nahkapantoja, myös paikallisilta toimittajilta.

Myös minun perheeseeni kuuluu karvaisia jäseniä. Neljä suomenlapinkoiraa lenkkeilyttää meitä säännöllisesti, ja olen myös aloitellut koirankasvattamista yhden pentueen verran. Oma kiinnostus ja kokemus auttavat työssä, vaikka aina riittää uutta opittavaa."

Juttusarjassa kerrotaan S-ryhmän ja bonusyhteistyökumppaneiden ammattilaisten tarinoita.

Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.5.2019
Jaa Somessa