Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lue aprillipäivän parhaat pilat

Teksti:
Niina Korhonen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 24.3.2015
|
Muokattu: 31.8.2020
Aiotko tänä vuonna syödä silliä ja juoda kuravettä päälle? Varaudu aprillipäivän puijauksiin lukemalla Yhteishyvän lukijoiden ikimuistoisimmat aprillipilat.

"Kerroin miehelleni meidän voittaneen ulkomaanmatkan. Hän alkoi jo järjestellä työvuorojaan. Pila oli niin ikävä, että matkalle oli pakko lähteä."

"Äidin klassikko on pupuhuijaus: 'Katso! Pihalla on rusakko.' Innoissani juoksin aina lapsena ikkunaan (kyllä, monena vuonna), mutta eihän siellä mitään ollut."

"Minulle annettiin chilisuklaata tavallisena. Hauska pila, vaikka en siitä heti pitänytkään."

"Ala-asteella vaihdettiin opettajan taululiitu valkoiseen liitukarkkiin. Kun opettaja alkoi kirjoittaa taululle, koko luokka remahti hillittömään nauruun."

"Rehtori kuulutti, että lähikaupan pakastin on hajonnut ja kaikki jäätelöt myydään yhdellä pennillä. Yli puoli koulua lähti kauppaan."

"Eräs kaverini antoi kerran Mignon-suklaamunan pikkuveljelleen. Tietysti vasta vaihdettuaan suklaamunan raakaan."

"Vessanpytyn reunan alle oli laitettu makaronia. Äidin ilme, kun hän luuli rikkoneensa koko pytyn, on ikuisesti tallentunut verkkokalvoille."

Aprillipäivää vietetään 1. huhtikuuta.

Lukijat muistelivat aprillipiloja joulu–tammikuussa 2014 Yhteishyvä.fi:n kyselyssä. Kyselyyn vastasi 262 lukijaa.

Lisää aiheesta