Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makumatka mutkattoman herkulliseen Italiaan

Teksti:
S-market
Kuvat:
S-market
Julkaistu: 16.11.2020
|
Muokattu: 16.11.2020
Italialaisen keittiön ´la cucina italianan´ herkullisuuden salaisuus piilee puhtaissa mauissa ja erinomaisissa raaka-aineissa. Saapasmaan nopealiikkeinen kansa rauhoittuu ruoka-aikaan – illallista on lupa nauttia pitkän kaavan mukaan. Kaupallinen yhteistyö / S-market

S-market tarjoaa makujen taikaa viikonloppuusi

Italialaiset rakastavat ruokaa ja he suhtautuvat siihen suurella intohimolla. Täkäläinen ruokakulttuuri pohjaa yksinkertaiseen, maukkaaseen kotiruokaan ja italialainen keittiö onkin ansaitusti maailman tunnetuimpia. Italian ruokakulttuurille ominaista ovat paitsi yksinkertaiset maut ja laadukkaat raaka-aineet, myös alueellisuus. Ruoat ja ruoanlaitto eroavat toisistaan huomattavasti eri puolilla Italiaa.

Italialainen ateria koostuu perinteisesti useammasta eri ruokalajista. Ruokahetki aloitetaan pienillä alkupaloilla eli antipasteilla ja vasta sitten jatketaan alku- ja pääruokien kimppuun. Jälkiruoka viineineen viimeistelee aterian. Tiesitkö, että pasta tarjoillaan italiassa usein alkuruokana? Pääruoka-annos koostuu sen sijaan usein lihasta, kalasta ja lisukkeista.

Me suomalaiset olemme tottuneet nauttimaan pastan pääruokana, ja mutkaton herkku onkin vakiinnuttanut asemansa arjen suosikkina. Poimimme alle kolme maistuvaa pastareseptiä suomalaiseen makuun. Valitse suosikkisi ja suuntaa makumatkalle jo tänä viikonloppuna. Kaiken tarvittavan löydät S-marketistasi!

Pasta carbonara

Herkullinen pasta carbonara saa makunsa pekonista, kananmunasta, valkosipulista ja kermasta.

Nyhtökaurabolognese uunissa

Nyhtökaurasta valmistettu vegaaninen bolognesekastike maistuu myös lihan ystäville. Hauduta koko perheen suosikkiruoka maukkaaksi uunin lempeässä lämmössä.

Helppo ja nopea savulohipasta

Nopeasti valmistuva kylmäsavulohipasta pelastaa kiireisen kotikokin. Savulohikastike valmistuu pastan kiehuessa.

Lisää aiheesta